in

Transformers 7’nin Çıkış Tarihi Ertelendi: Rise of the Beasts için Bekleyiş Sürüyor

Transformers 7: Rise of the Beasts filminin çıkış tarihi değişti. Serinin yeni macerası ilk açıklanan tarihten bir yıl sonra sinemalarda olacak.

Transformers 7: Rise of the Beasts çıkış tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Transformers 7 çıkış tarihi, Paramount tarafından ertelendi. Rise of the Beasts alt başlığıyla çıkacak olan devam yapımı, ilk açıklanan tarihten tam bir yıl sonrasında, 2023 yazında sinemalarda olacak.

Michael Bay imzalı Transformers filmleri yaklaşık on yıl boyunca beyaz perdeye geldikten sonra 2017 yılında vizyona giren Transformers: The Last Knight ile Autobot’ların beyaz perde macerası farklı bir yöne doğru evrilmeye başladı. Ardından 2018 yılında gelen solo Bumblebee filmi vizyona girdi.

Paramount, sıfırlanmış bir evren planını 2020’nin başında duyurduğu iki yeni film ile lanse etti. Ancak Koronavirüs pandemisi nedeniyle işler planlandığı gibi itmedi. Kasım 2020’de Transformers 7’yi yönetmesi ve Beast Wars karakterlerini hayata geçirmesi için Creed II ile tanınan Steven Caple Jr. ile anlaştı.

- Reklam -

7. film olan Transformers: Rise of the Beasts’in (Canavarların Yükselişi) başrollerinde In the Heights’ten tanınan Anthony Ramos ve Judas and the Black Messiah’ta da oynayan Dominique Fishback yer alıyor. Film, Optimus Prime, Bumblebee ve diğer G1 tasarımlı Autobot’ları içeren 1994 tarihli bir hikâyeyi beyaz perdeye taşıyacak. Rise of the Beasts ayrıca Optimus Primal ve yeni Transformers gruplarını heyecan verici bir şekilde tanıtacak: Predacons, Terrorcons ve Maximals.

Geçen ay başlayan ana çekimlerle birlikte tüm işaretler, serinin beyaz perdedeki yedinci macerasının daha önce de duyurusu yapılan 2022’nin yazında vizyonda olacağını işaret ediyordu. Ancak görünen o ki hayranlar bir süre daha beklemek zorunda kalacaklar.

Transformers 7: Rise of the Beast, 9 Haziran 2023’te Çıkacak

Transformers 7: Rise of the Beast

- Reklam -

Paramount Pictures, stüdyonun çıkış listesini güncelleyen yeni bir duyuru paylaştı. Yeni duyuruda Transformers: Rise of the Beasts’in neredeyse bir yıl ertelendiği ortaya çıktı. Başlangıçta 24 Haziran 2022’de gösterime gireceği açıklanmış olan film, 9 Haziran 2023’e ertelendi. Transformers 7’nin neden böyle bir erteleme aldığı konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Serinin bir sonraki adımının böyle uzun süreli bir erteleme alması, 2022 listesindeki önceki yerleşimi göz önüne alındığında oldukça merak uyandırıyor. Eğer ilk söylenen takvime uygun olarak vizyona girseydi Jurassic World: Dominion’dan iki hafta, Pixar’ın Lightyear animasyon filminden de bir hafta sonra gelmiş olacaktı. Haliyle o hafta sonu açılışı neredeyse tamamen kendine kalacaktı ve böylece başarılı bir açılış hafta sonu yakalayabilirdi. Şimdi ise Shazam: Fury of the Gods’tan iki hafta sonra ve isimsiz bir Pixar filminden bir hafta önce sinemalarda gösterime girecek.

Yeni Transformes macerasını bekliyor musunuz? Sizce önceki yapımlara göre ortaya nasıl bir işçilik çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Belki bir ihtimal iyi bir yönetmenle güzel bir evren oluşturulabilirdi ama olmadı.

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Bana göre, hem bu film serisinin hem de bu seri gibi aynen “Hızlı ve Öfkeli” film serisinin de cılkını çıkarttılar. Anlatmak istedikleri bir alt yapı yok, konunun işlenişi ve olay akışı artık çok rutin vs. gibi nedenlerden dolayı hiçbir cazibesi kalmadı iki serinin de, benim açımdan.

  3. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Seriden Bay abi yüzünden o kadar soğudum ki bu film yerine Power rangers Operation Overdrive izlerim mini boy Yeti ile aşırıya kaçan oyunculuk ve iğrenç şakalarıyla Mavi Ranger abiyle ki sezonun kötü yanları bunlarla sınırlı değil.
    Five Rangers looking for the same Five Stones…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Weta Digital Unity Peter Jackson Görsel Efekt Şirketi

Peter Jackson’ın Görsel Efekt Şirketi 1,6 Milyar Dolara Unity’ye Satıldı

Jodorowsky's Dune kitabı

Çekilmeden Efsane Olmuştu: Jodorowsky’s Dune Kitabı Açık Artırmaya Çıkıyor