in ,

James Gunn Duyurdu: “Peacemaker”ın 2. Sezon Çekimleri Başladı

Peacemaker 2. Sezon çekimleri başladı. James Gunn, sürpriz paylaşımıyla DC dizisinin prodüksiyonuna tahminlerden daha erken başladıklarını gösterdi.

Peacemaker'ın 2. Sezon Çekimleri Başladı
- Reklam -
- Reklam -

James Gunn, Peacemaker’ın 2. sezon çekimlerinin başladığını duyurdu. DC Sinematik Evreni’nin yeni mimarı, başrol oyuncusu John Cena’nın dönüşünü gösteren ilk kareyi de paylaştı.

James Gunn, sosyal medya hesaplarından (Instagram ve Threads) “2. Sezon 1. Gün” notuyla bir fotoğraf paylaştı. Karede, Cena’nın Peacemaker kaskını giydiği arkadan görülüyor. Yansımadan Gunn’un fotoğrafı çektiği anlaşılıyor.

Dizinin çekimlerine başlanması, Cena’nın geçen günlerde yaptığı sözlü açıklamayla örtüşüyor. Oyuncu, çekimlerin Noel arifesine kadar süreceğini söylemişti. Ancak dizide Emilia Harcourt karakterini canlandıran Jennifer Holland çekimlere yazın başlanacağını duyurmuştu. Gunn’ın ilk kareyi paylaşmasıyla birlikte çekimlerin öne alındığı görülüyor.

- Reklam -

Peacemaker 2. Sezon Çekimleri Başladı

Danielle Brooks ise ocak ayında yaptığı açıklamada, “Oluyor, oluyor. Ne zaman bilmiyorum ama bu yıl çekimlere başlarız umarım,” demişti.

İkinci sezon, yeniden tasarlanmış olan DC Sinematik Evreni’ne dahil olacak. Gunn, bu devamlılık değişikliğinin nasıl ele alınacağına dair detay vermedi. Ancak bir planın olduğunu belirtti. Yönetmen aynı zamanda yeni DCEU’nun ilk filmi olan Superman’in çekimlerine de başlamış durumda.

Peacemaker’ın 2. Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?

Peacemaker’ın ilk sezonu Max’te (eski adıyla HBO Max) Ocak 2022’de yayımlanmış ve büyük ilgi görmüştü. Final bölümü, Max’in orijinal dizilerinin tek günlük izlenme rekorunu kırmıştı. Haliyle 2. Sezon onayını da rahatlıkla almıştı.

The Suicide Squad’ın hemen sonrasında geçen dizi, John Cena’nın canlandırdığı Christopher Smith’in A.R.G.U.S bünyesindeki bir projeye katılmasını anlatıyordu. Görevleri dünya çapındaki insan bedenlerini ele geçiren parazit türünü yok etmekti.

- Reklam -

Danielle Brooks, Freddie Stroma, Chukwudi Iwuji, Jennifer Holland, Steve Agee ve Robert Patrick’in rol aldığı ilk sezonun çekimleri 2021’de tamamlanmıştı.

Peacemaker 2. Sezon Çekimleri Başladı

İkinci sezon çekimlerinin bu yıl sonuna kadar sürmesi bekleniyor. Dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Ancak 2025’in ikinci yarısından önce gelmesi beklenmiyor.

Peacemaker’ın  2. sezonundan beklentileriniz neler? Sizce yaratıcı gücü tamamen eline geçirmiş olan James Gunn, ilk sezondan daha iyi bir iş ortaya koyabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gibiciler - Feyyaz Kayacan | Haftanın Kitabı #317

Gibiciler – Feyyaz Kayacan | Haftanın Kitabı #317

Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek

Keanu Reeves “Sonic 3” Filminde Shadow Karakterini Seslendirecek