in ,

Keanu Reeves “Sonic 3” Filminde Shadow Karakterini Seslendirecek

Keanu Reeves, “Sonic 3” filminde yer almaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun Shadow karakterini seslendireceği duyuruldu.

Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek
- Reklam -
- Reklam -

Keanu Reeves, Sonic 3 filminde Shadow the Hedgehog karakterine sesiyle hayat verecek. Paramount Pictures’ın popüler oyunlardan uyarladığı film serisi ünlü oyuncuları bünyesine katmaya devam ediyor.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, Matrix ve John Wick’in yıldızı Keanı Reeves, 2001 tarihli Sonic Adventure 2 oyununda tanıtılan anti kahraman Shadow karakterine hayat verecek. Yaklaşık iki yıldır oyuncunun karakteri seslendireceğine dair söylentiler dönüyordu. Ancak şimdi bu haber resmi ağızlardan duyurulmuş oldu.

Haber, Paramount’un geçen hafta CinemaCon’da Sonic the Hedgehog 3’den ilk görüntüleri paylaşmasından kısa bir süre sonra geldi. Fragmanda Jim Carrey’nin canlandırdığı Dr. Robotnik’in Shadow the Hedgehog’u yarattığı açığa çıkmıştı.

- Reklam -

Keanu Reeves, gelecek yıl çıkacak olan John Wick spin-off’u Ballerina dizisi ve Good Fortune ile Outcome adlı komedi filmleriyle de seyirciyle buluşacak. Sonic 3’teki rolüyle birlikte, ünlü oyuncunun önümüzdeki iki yıllık dönemde dört farklı projede yer alacağı anlaşılıyor. Kısa süre önce duyurulan Matrix 5 filminde yer alıp almayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek

Keanu Reeves ile “Sonic 3” Filminin Oyuncu Kadrosu Daha da Güçleniyor

Sonic serisinin üçüncü filminde Keanu Reeves’in yanı sıra önceki filmde yer alan oyuncular da karakterlerine ses vermeye devam edecek. Ben Schwartz Sonic the Hedgehog, Colleen O’Shaughnessey Miles “Tails” Prower ve Idris Elba da Knuckles the Echidna’ya sesleriyle hayat verecek.

Jim Carrey, Dr. Robotnik rolüyle yeniden canlı aksiyon bölümünde yer alırken, James Marsden, Tika Sumpter, Lee Majdoub ve Tom Butler da filmde boy gösterecek. Üçüncü filme yeni katılan Krysten Ritter, Sofia Pernas, Cristo Fernández, James Wolk ve Jorma Taccone’nin rolleri henüz açıklanmadı.

Paramount, ilk iki filmin ticari başarısının ardından Sonic’i Marvel Sinematik Evreni boyutlarına taşımayı hedefliyor. Yapımcı Toby Ascher, “Sinema tarafında Sonic, Avengers düzeyinde bir etkinlik haline gelecek,” derken, televizyon tarafında ise yan karakterlerin derinlemesine işleneceğini belirtti.

- Reklam -

Jeff Fowler’ın yönettiği Sonic 3’ten önce Knuckles isimli bir spin-off dizisi Paramount+’ta yayımlanacak. Dizide Idris Elba, bir kez daha Knuckles karakterine hayat verecek. Dizi 2. ve 3. filmlerin arasında geçecek ve muhtemelen finali ile üçüncü filme bağlanacak.

Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek

Sonic the Hedgehog 3, 20 Aralık 2024’te vizyona girecek.

Keanu Reeves’in de Sonic evrenine dahil olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Peacemaker'ın 2. Sezon Çekimleri Başladı

James Gunn Duyurdu: “Peacemaker”ın 2. Sezon Çekimleri Başladı

Jujutsu Kaisen 2. Sezondaki Şok Eden Detay

“Jujutsu Kaisen” 2. Sezondaki Şok Eden Detay: Sukuna, Mahoraga’yı Nasıl Alt Ediyor?