in , ,

Idris Elba’lı “Kirpi Sonic” Dizisi “Knuckles”tan İlk Fragman Yayınlandı

Knuckles fragmanı yayınlandı. Yeni Paramount+ live-action dizisinde sevilen Kirpi Sonic karakterini bir kez daha Idris Elba seslendiriyor.

Knuckles Fragmanı: Idris Elba'lı Yeni Dizi
- Reklam -
- Reklam -

Knuckles fragmanı paylaşıldı. Kirpi Sonic film serisinin dünyasında geçen ve karakteri bir kez daha Idris Elba’nın seslendirdiği macera Paramount+ üzerinden yayınlanacak.

Kirpi Sonic’in sinematik dünyasında geçecek olan mini dizi Knuckles’ın resmi fragmanı kısa bir süre önce yayınladı. Idris Elba tarafından seslendirilen karakter, Sonic the Hedgehog 2 ve beklenen Sonic the Hedgehog 3 arasında köprü kuran bir anlatımla geliyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Idris Elba dışında Stockard Channing, Edi Patterson, Scott Mescudi, Ellie Taylor, Julian Barratt, Rory McCann, Cary Elwes, Christopher Lloyd, Paul Scheer ve Rob Huebel gibi isimler yer alıyor. Sonic meraklıları, özel konuk oyuncular Ben Schwartz ve Tika Sumpter’ın sırasıyla Kirpi Sonic ve Maddie Wachowski olarak bir kez daha izleyebilir. Colleen O’Shaughnessey de Tails rolü ile geri dönüyor.

- Reklam -

Knuckles Dizisi Fragman Kirpi Sonic

Yapımdan ilk görüntüler, Knuckles’ın savaş sonrası Dünya’daki yaşamına bir bakış ile gevşeme mücadelesini gözler önüne seriyor. Knuckles yeni bir rol üstlenerek Adam Pally tarafından canlandırılan şerif yardımcısı Wade Whipple’ı savaşçıların yöntemleriyle eğitirken hikâye beklenmedik bir hal alıyor. Dizi ilerledikçe izleyiciler aksiyon, komedi ve kendini keşfetmenin uyumlu bir karışımı ile karşılacak gibi görünüyor.

Knuckles Fragmanı – Yeni Kirpi Sonic Dizisi | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragman sadece hikâyeyi ortaya çıkarmakla kalmıyor. Aynı zamanda Sonic evrenine entrika katmanları ekleyerek Dr. Robotnik ile bağlantısı olan bir çift kötü adam da dahil olmak üzere yeni karakterleri tanıtıyor. İzleyiciler Knuckles’ın ciddi tavrını Sonic filmlerini büyük bir başarıya ulaştıran geniş mizah ve aile dostu havayla birleştiren serinin aynı tonlarda gelişen bir devamı ile karşılaşacak gibi görünüyor. Dizi, çekimleri gerçek oyuncular olmadan başlayan Kirpi Sonic 3 için için sahneyi hazırlarken, beklenmedik dönemeçlerle dolu bir yolculuk vaat ediyor.

- Reklam -

Film serisinin arkasındaki yaratıcı ekip Knuckles dizisi ile geri döndü. Yönetmen ve baş yapımcı Jeff Fowler, bir kez daha dümende yer alıyor. Dizinin ilk bölümü 26 Nisan 2024 tarihinde yayınlanacak.

Knuckles Fragmanı

Knuckles dizisinin ilk fragmanını nasıl buldunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşmayı ve dizi içeriklerinden daha fazla haber için bizi Google News’ten takip etmeyi unutmayın.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ejderha Mızrağı Dizisi İptal Edildi - Dragonlance

Yıllardır Üzerinde Çalışılan “Ejderha Mızrağı” Dizisi İptal Edildi

NASA Yaşanabilir "Süper Dünya" Keşfetti

Dünya’dan 1,5 Kat Daha Büyük Yaşanabilir Bir ‘Süper Dünya’ Keşfedildi