in ,

Sonic the Hedgehog 2 Fragmanı: Knuckles ve Güçlerine İlk Bakış

Sonic the Hedgehog 2 için beklenen ilk fragman yayınlandı. Kirpi Sonic’in devam filmi macerayı daha üst noktalara taşımaya hazırlanıyor.

Sonic the Hedg ehog 2 Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Sonic the Hedgehog 2 fragmanı yayınlandı. Kirpi Sonic, Knuckles ve Tails gibi serinin tanıdık karakterlerini de yanına alarak maceralarına devam etmeye hazırlanıyor.

İlki Şubat 2020’de vizyona giren ve oldukça sevilen Sonic the Hedgehog, yeni bir macerayla daha hayranlarının karşısına çıkacak. Devam filminde Dr. Eggman olarak bilinen Dr. Robotnik’in mantar gezegeninden Ekidne Knuckles’la yeni bir ortakla birlikte medeniyetler inşa edip yok eden, güç veren ve çok güçlü bir mücevher olan Kaos Zümrüdü’nü ararken döndüğü görülüyor. Sonic, Robotnik’in şeytani ellerine düşmeden önce Kaos Zümrüdü’nü bulmak için yeni arkadaşı Tails ile birlikte çalışmalıdır.

Ben Schwartz bir kez daha Sonic’i seslendirmek için seriye geri dönüyor. Kendisine Dr. Robotnik rolünde Jim Carrey, Tom rolünde James Marsden, Maddie rolünde Tika Sumpter, Wade rolünde Adam Pally, Rachel rolünde Natasha Rothwell ve Ajan Stone rolünde Lee Majdoub eşlik ediyor. Ayrıca Idris Elba da Knuckles the Echidna karakterine sesiyle hayat veriyor. Shemar Moore’un da seride yer aldığı ancak şu an için rolünün açıklanmadığı biliniyor.

- Reklam -

Mart 2021’de çekimleri başlayan yapımın post prodüksiyonu ise çekimlerin bittiği geçen haziran ayından bu yana devam ediyor. Filmin vizyona girmesine birkaç ay kala Paramount Pictures filmin heyecan verici ilk fragmanını yayınlandı. Hemen aşağıdan Türkçe dublajlı olarak izleyebilirsiniz.

Sonic the Hedgehog 2 Fragmanı Türkçe Dublaj | İZLE

YouTube video

Sonic the Hedgehog 2 fragmanı, SEGA’nın video oyunu serisinin en ikonik unsurlarından bazılarını beyaz perdede izleyici ile buluşturacağını gösteriyor. Bu durum da özellikle oyuna aşina kesimler için daha eğlenceli ve detaylarla dolu bir filmin geleceğini gösteriyor. Video, Ben Schwartz’ın baş kahramanının, bir grup soyguncu ile mücadele etmesiyle açılıyor. Ek olarak yeni görüntülerde ikisinin Dr. Eggman’a karşı savaşlarında oyunlarda sıkça kullandıkları Tails ve ikonik Tornado çift kanatlı uçağıyla ilgili bir sahneyi de içeriyor. Fakat fragmanın en büyük sürprizi, Idris Elba’lı Knuckles karakteri oluyor.

- Reklam -

Sonic the Hedgehog 2, 31 Mart 2022 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak. Ancak Türkiye’de bu tarih kesin olarak belirtilmiş değil. Türkçe dublajlı fragmanda “yakında sinemalarda” diye belirtilmesi, filmin bir ya da iki haftalık bir gecikmeyle gelebileceğini gösteriyor.

Sonic the Hedgehog 2 fragmanını sizler nasıl buldunuz? İlk filmi beğenmiş miydiniz? Yorumlarınızı bizimle Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lili May: Karakatman (3. Kitap) - Hatice Aksüt

Hatice Aksüt İmzalı Lili May Serisi “Karakatman” ile Tamamlandı

kadimlerin uykusu 1 Sadun Tunçay

Epik Fantazi Türündeki “Kadimlerin Uykusu” Başlıyor: Karanlık Bir Maceraya İlk Adım