in , ,

Spider-Verse Animasyon Evreninde Geçen Kısa Korku Filmi Yayında (İZLE)

The Spider Within: A Spider-Verse Story filmi yayınlandı. Animasyonlarla aynı evrende geçen korku filmi YouTube üzerinden ücretsiz şekilde izlenebiliyor.

The Spider Within: A Spider-Verse Story Filmi Yayında (İZLE)
- Reklam -
- Reklam -

The Spider Within: A Spider-Verse Story paylaşıldı. Örümcek Evreni animasyon filmleriyle bağlantılı kısa korku filmi, YouTube üzerinden ücretsiz şekilde izleyicilerle buluştu.

Sony Pictures Animation, Miles Morales’in Brooklyn’in koruyucusu olarak yaşadığı zorlukları ve psikolojik mücadelesini anlatan The Spider Within: A Spider-Verse Story isimli kısa animasyon filmini kısa süre önce yayınladı.

Korku-gerilim türünde hazırlanan bu özgün hikâyede izleyiciler, Miles Morales’in bir ergen, arkadaş ve öğrenci olarak üstesinden gelmek zorunda olduğu baskılara ve aynı zamanda Brooklyn’in dostu Örümcek-Adam’ı olarak süper kahramanlık sorumluluğunu bir arada sürdürme mücadelesine tanık oluyorlar. Tüm bu yüklerin altında ezilen Morales, bir gün büyük bir panik atak geçiriyor ve korkularının çarpıtılmış, somutlaşmış hallerini görüyor. Bu travmatik deneyim sonrasında Miles, yardım istemenin de şehri kötülüklerden korumak kadar cesur bir davranış olduğu gerçeğini kavramaya başlıyor.

- Reklam -

The Spider Within: A Spider-Verse Story: Sony’den Kapsayıcılık Hamlesi

The Spider Within: A Spider-Verse Story Filmi Yayında (İZLE)

The Spider Within, Sony Pictures Animation ve Imageworks’ün LENS (Yeni Hikaye Anlatıcıları Geliştirme ve Güçlendirme) programının ilk yılında hayata geçirildi. 9 aylık bu liderlik ve mentorluk programı, azınlık gruplarından gelen yeteneklere animasyon sektöründe deneyim kazanma ve kendilerini kanıtlama fırsatı sunuyor. Program sonunda ise katılımcılar, Sony tarafından daha önce üretilmiş bir animasyon filmi evreninde geçen özgün bir kısa film hazırlıyorlar. LENS, Sony Pictures’ın ırkçılığa karşı küresel stratejisi Sony Pictures Action çatısı altında faaliyetlerini sürdürüyor.

Kısa film, yönetmen Jarelle Dampier ve senaryo yazarı Khaila Amazan’ın işbirliğinin ürünü. LENS programının kurucuları Michelle Raimo-Kouyate ve David Schulenburg ise filmin yapımcılığını üstlendi. Görsel efektler süpervizörlüğünü Clara Chan, animasyon süpervizörlüğünü ise Joe Darko yürüttü.

- Reklam -

Hemen aşağıdan kısa animasyon filmini ücretsiz şekilde izleyip Miles Morales’in trajik iç dünyasına tanık olabilirsiniz. Yapım aynı zamanda ruh sağlığı farkındalığını artırmayı hedefleyen etkileşimli bir ders planının da parçası.

The Spider Within: A Spider-Verse Story | İZLE

YouTube video

(Kısa filmi YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Serinin bir sonraki filmi olan Spider-Man: Beyond the Spider-Verse’ün bu yıl içerisinde vizyondaki yerini alması bekleniyor.

Spider-Verse evreninde geçen The Spider Within filmini sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 Cisim Problemi Dizisi Çin - Tepkiler

Netflix Dizisi “3 Cisim Problemi” Çin’de Bazı Kesimlerden Tepki Çekti

Steven Spielberg - Dune 2 Yorum

Steven Spielberg’den “Dune 2” Övgüsü: “İzlediğim En Görkemli Bilimkurgu Filmlerinden Biri”