in ,

“The Witcher” 4. Sezon Setinden Geralt Rolündeki Liam Hemsworth’e İlk Bakış

The Witcher 4. Sezon bölümlerinde Rivyalı Geralt karakterine hayat verecek Liam Hemsworth’ten ilk set fotoğrafları yayınlandı.

The Witcher 4. Sezon Setinden Liam Hemsworth'e İlk Bakış
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher 4. Sezon çekimleri devam ediyor. Yapımdan yayınlanan set fotoğrafları yeni Geralt Liam Hemsworth’e bir ilk bakış fırsatı sunuyor. Henry Cavill’dan görevi devralan Hemsworth’ün kılık ve aksesuar detaylarıyla nasıl görüneceği uzun süredir merak konusuydu.

Dizinin sosyal medyada yayılan set karelerine bakıldığında, Liam Hemsworth’ün Geralt karakterine tam anlamıyla büründüğü görülüyor. Beyaz peruk ve ikonik Witcher kıyafetiyle ünlü savaşçının hâlini almış Hemsworth, bazı sahnelerde 3. sezondaki Geralt-Vilgefortz çatışmasının yeniden çekildiğini akıllara getiriyor.

Ayrıca aktörün 2. sezon Geralt zırhını da giydiği fotoğraflar var. Bu da dizide geçmişe dönük bazı flashbacklerin yer alacağını işaret ediyor. Ancak tüm bu sahnelerde Geralt rolündeki isim Henry Cavill değil, Liam Hemsworth olacak.

- Reklam -

The Witcher 4. Sezon Setinden Liam Hemsworth'e İlk Bakış

“Liam’ı Witcher makyajı ve kılığıyla gördüm. Muhteşem görünüyor,” diyen yapımcı Tomek Baginski, Hemsworth’ün karakteri kendince yeniden keşfedeceğini belirtiyor. Kitaplara sadık kalacak şekilde uyarlanacak bu değişimin sorunsuz gerçekleşeceğini müjdeleyen Baginski, heyecanla Hemsworth’ün Geralt’ını beklediğini aktarıyor.

The Witcher 4. Sezon, Liam Hemsworth’lü Geralt Değişikliğini Açıklayacak

Geralt rolünün el değiştirmesi dizide bir şekilde açıklanacak. Baginski “Kaynak materyale çok sadık ve kitaplardakine yakın bir değişim olacak,” ifadelerini kullanıyor.

"The Witcher" 4. Sezon Setinden Geralt Rolündeki Liam Hemsworth'e İlk Bakış

Hemsworth’ün Geralt’ı iki sezon boyunca izleyicilerle olacak. Netflix’in 5. Sezon ile dizide final yapacağı daha önce duyurulmuştu. Kanal ayrıca birçok spin-off projesini de iptal etmişti.

- Reklam -

Büyük roller için oyuncu değişikliği her zaman hayranların tepkisini çekiyor. Ancak The Witcherekibi Hemsworth’e şans verilmesi çağrısında bulunuyor. Ciri’yi canlandıran Freya Allan, kısa süre önce yaptığı bir açıklamada “Umarım insanlar ona fırsat tanır. Güzel bir insan, elinden geleni yapıyor” demişti.

The Witcher 4. Sezon ile ilgili olarak henüz resmi bir poster, fragman veya çıkış tarihi bulunmuyor. Ancak set fotoğraflarının sosyal medyaya yansımasıyla birlikte bunların da kısa süre içerisinde duyurulması bekleniyor.

The Witcher 4. Sezon Liam Hemsworth İlk Bakış

Liam Hemsworth’ün Geralt karakteri sizce nasıl görünüyor? Henry Cavill’dan daha iyi bir iş çıkaracağını düşünüyor musunuz? The Witcher 4. Sezon teorilerinizi ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Bence çok daha iyi görünüyor.

  2. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Kesinlikle kötü olacağını düşünmüyorum. Ancak ne olursa olsun Henry Cavill sonrası ister istemez çokça kıyaslama yapılacak. Belki en başta Liam ile başlasa çok daha iyi de olabilirdi. Neler olacağını göreceğiz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

GTA 6 Çıkış Tarihi

Beklenen Haber Geldi: “GTA 6” Çıkış Tarihi Açıklandı

Göldeki Kadın: Laura Lippman'ın Polisiyesi Türkçede

Laura Lippman’ın Gerçek Bir Hikâyeden Uyarladığı Polisiyesi “Göldeki Kadın” Türkçede