in , ,

“Venom 3” Filminden İlk Fragman Yayında: Tom Hardy’li Örümcek Adam Filmi Final Yapıyor

Venom 3 filminden ilk fragman yayınlandı. Başrolünde Tom Hardy’nin yer aldığı Örümcek Adam filmi son bir macera ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Venom 3 Filminden İlk Fragman Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Venom 3: The Last Dance fragmanı paylaşıldı. Tom Hardy, Marvel’ın sevilen anti-kahramanını son kez canlandırmaya hazırlanıyor.

Örümcek Adam evreninin kötü karakteri Venom’un son macerasını anlatan film, Eddie Brock ve Venom’un tehlikelerle dolu son yolculuğunu ekrana taşıyacak. Tom Hardy, Eddie Brock rolüyle bir kez daha izleyicinin karşısına çıkarken, bu filmde Eddie ve Venom hem kendi dünyalarından hem de Venom’un anavatanı olan simbiyot gezegeninden gelen düşmanlarla mücadele etmek zorunda kalacak.

Fragmanda, Hardy’nin canlandırdığı karakterin büyük bir simbiyot uzaylıyla yüzleştiği, hükûmet ajanları tarafından avlandığı ve Venom-laştırılmış süper hızlı bir atın üzerinde hızla yol aldığı sahneler dikkat çekiyor. Filmde Hardy’e, Ted Lasso dizisinden tanınan Juno Temple ve Doctor Strange filmlerinde de yer alan Chiwetel Ejiofor eşlik ediyor.

- Reklam -

Venom: The Last Dance Poster

Serinin üçüncü ve son filmi olan Venom: The Last Dance, Kelly Marcel’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Tom Hardy ile birlikte senaryoyu yazdığı bir yapım olarak öne çıkıyor. Marcel, aynı zamanda Avi Arad, Hutch Parker, Amy Pascal ve Matt Tolmach ile birlikte filmin yapımcılığını üstleniyor.

Venom 3: The Last Dance Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

İlk fragmanda Eddie Brock ve Venom’un Spider-Man: No Way Home filminin ardından neler yaşadı da ortay açıkmış oluyor. Hatırlanacağı üzere Venom: Let There Be Carnage filminin son sahnesinde Eddie ve Venom, Doctor Strange’in çoklu evren büyüsünün etkisiyle Marvel Sinematik Evreni’ne taşınmış ve Tom Holland’ın Peter Parker’ını televizyonda görmüşlerdi. Ancak No Way Home filminde büyü tersine döndüğünde, Eddie ve Venom kendi evrenlerine geri dönmüşler, fakat Venom’dan küçük bir parça MCU’da kalmıştı.

- Reklam -

Venom’un hikâyesi, ilk filmde Eddie Brock’un şanssız bir muhabir olarak hayatını sürdürdüğü, Life Foundation’ın karanlık deneylerini araştırırken Venom ile birleşmesiyle başlamıştı. İkinci filmde ise Eddie ve Venom, Eddie’nin geçmişinden gelen tehlikeli bir figür olan Cletus Kasady ve onun simbiyotu Carnage ile karşı karşıya gelmişti. Eddie ve Venom, Carnage’ı yok etmeyi başarmış, ancak bu süreçte San Francisco’dan kaçmak zorunda kalmışlardı.

Venom 3: The Last Dance Poster

Venom: The Last Dance ile Eddie ve Venom’un hikâyesi sona ererken izleyiciler bu ikonik karakterin son mücadelesine tanıklık edecekler. Venom 3, 25 Ekim 2024’te sinemalarda gösterime girecek.

Venom 3 filmi için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sanırım bu sefer Toxin gelecek villian olarak. Onun karşısına da AntiVenom gelir gibi duruyor. Keza Toxin aşırı güçlü.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nazanin Boniadi - The Rings of Power 2. Sezon Yer Almayacak

“The Rings of Power”ın Önemli Oyuncularından Biri, 2. Sezonda Yer Almayacak

Suits Filmi Yolda Olabilir: Oyunculardan Mesaj

“Suits” Filmi Yolda Olabilir: Oyuncular ve Yapımcılardan Yeniden Buluşma Sinyali