in , ,

Oz Büyücüsü’nün Geçmişine Işık Tutan “Wicked” Filminden Yeni Fragman

Wicked filmi için yeni ve uzun bir fragman yayınlandı. Cynthia Erivo ve Ariana Grande’li macera, iki bölüm olarak vizyona girmeye hazırlanıyor.

Wicked Yeni ve Detaylı Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Wicked filminden detaylı bir fragman paylaşıldı. Yirmi yıldır tiyatro sahnesinin en sevilen müzikali sonunda beyaz perdeye uyarlanıyor. Universal Pictures’ın yeni filmi, iki bölüm halinde vizyona girecek.

Wicked, Oz Büyücüsü öyküsünün hemen öncesini anlatıyor. Dorothy’nin o meşhur sarı tuğla yolunu takip etmeden ve Elphaba’nın Batının Kötü Cadısı unvanını almadan önce, iki zıt karakterin Shiz Üniversitesi’nde tanışması ve arkadaşlıklarının nasıl rekabete dönüştüğü konu ediliyor. Filmin odak noktası ise “İnsanlar kötü doğar mı yoksa kötülük kendilerine mi dayatılır?” sorusu.

Filmin yeni fragmanı Oz ülkesinin gizemli geçmişine ışık tutacak prodüksiyon hakkında ipuçları veriyor. Görüntülerde, yeşil tenli Elphaba’yı canlandıran Cynthia Erivo ile sarışın güzeli Glinda’yı oynayan Ariana Grande’nin müzikalin ikonik şarkılarından Popular ve Defying Gravity’yi seslendirdiği sahneler yer alıyor.

- Reklam -

Wicked Yeni Fragman

Göz kamaştırıcı görüntülerde, Elphaba’nın Glinda ile tanışması, onun meşhur siyah şapkasını alması ve yeteneklerinin ortaya çıkmasıyla Emerald City’ye yolculuğu izleniyor. Burada, Jeff Goldblum’un canlandırdığı Büyücü ile yüzleşiyor. Uçan maymunlar, sarı tuğlalar, gümüş ayakkabılar ve pembe-yeşil renk cümbüşü de karelere yansıyor.

Öte yandan Oz’da büyük bir tehlike yer alıyor. Korkunç Büyücü, vatandaşları Elphaba’ya karşı kışkırtmak için bir plan hazırlığında olduğunu anlaşılıyor. Çünkü Elphaba, Büyücü’nün aslında hiç büyü gücü olmadığını keşfediyor. Filmin ikinci bölümünde, Elphaba ve Glinda’nın kaderleri netleşecek.

Hemen aşağıdan yayınlanan yeni fragmanı izleyebilirsiniz.

Wicked Filminden Detaylı Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Sihirbazlar Çetesi 2 ve In the Heights filmlerinin yönetmeni Jon M. Chu’nun yönetmenliğini üstlendiği Wicked, müzikal tiyatroyu sinemaya taşımanın ötesine geçecek gibi görünüyor. Michelle Yeoh, Jonathan Bailey, Keala Settle ve Bowen Yang’ın da aralarında olduğu yıldız kadrosuyla nasıl bir tepkiyle karşılaşacağı şimdiden merak konusu.

İlk bölümü 27 Kasım 2024’te vizyona girecek filmin devam halkası ise 25 Aralık 2025’te seyirciyle buluşacak.

Wicked Poster

Wicked fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Yine klasik “kötüyüm ama kötü doğmadım.” klişeli bir yapım. Elphaba’nın kötü olmasının bir sebebe ihtiyacı yok ki kötü karakterli bir cadı. İyi yürekli cadı yok masallarda. Zaten hikayede asıl kötü adam Nome Kralı. Elphaba biraz haksızlığa uğramış gibi duruyor. Çok ön plana çıkmış bir karakter olmamasına rağmen kötülük konusunda Lex Luthor veya Joker ile yarışır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hedefi Bulmayan Kurşun: Perşembe Günü Cinayet Kulübü #3 - Richard Osman

Richard Osman’ın Perşembe Günü Cinayet Kulübü Serisi, “Hedefi Bulmayan Kurşun” ile Macerasına Devam Ediyor

Yeni John Wick Filmi Geliyor: Başrolde Donnie Yen Var

Donnie Yen’in Caine Karakterine Odaklanan Yeni “John Wick” Spin-Off Filmi Geliyor