in , , ,

“Invincible”ın 2. Sezonu Kalan Bölümleri ile Geri Dönüyor: İşte Yeni Fragman

Invincible 2. Sezon yeni bölümleri ile geri dönmeye hazırlanıyor. Prime Video’nun popüler animasyon dizisinden resmi fragman paylaşıldı.

Invincible 2. Sezon Yeni Bölümleri ile Dönüyor | Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Invincible 2. Sezon yeni bölümleri Prime Video kütüphanesine eklenmeye hazırlanıyor. İlk dört bölümünü 2023’ün sonlarında yayınlayan animasyon dizisi, kalan bölümleriyle izleyiciye kanlı bir macera vaat ediyor.

Invincible’ın 2. sezonunun ikinci yarısı yaklaşık bir ay sonra geliyor ve beraberinde kozmik tehditler, aile dramaları ve intikam hırsıyla dolup taşan kötü bir adam getiriyor. İlk sezon sonrası uzun süre beklenen ve 3 Kasım 2023’te başlayan ilk dört bölüm izleyicilerin genel olarak beğenisini almıştı. Sona doğru oldukça şiddetli sahnelerin yer aldığı animasyon uyarlamasında işler iyice kızışmıştı. Şimdi ise Dünya üçlü bir tehdit altında: Zihinleri kontrol eden Kalamarlar, saldırgan Viltrumlular ve yepyeni bir kostümle izleyicilerin karşısına çıkan inanılmaz derecede öfkeli Angstrom Levy.

Mark Grayson olarak da bilinen Invincible’ın yabancı bir gezegende yabancılaştığı babası Omni-Man ile karşılaştığı için hayranlar heyecanlı bir bekleyiş içindeydi. Omni-Man’in böceksi uzaylı sakinlerinden biriyle beklenmedik bir çocuğu olduğunu açıklamasıyla gerilim tırmandı. İşbirliği yapan Invincible ve Omni-Man, üç zorlu Viltrumlu saldırganına karşı güçlükle zafer kazandı. Ancak saldırganlar Omni-Man’i gözaltına alıp Invincible’dan Dünya’yı yakında gerçekleşecek bir ele geçirmeye hazırlamasını talep edince zafer kısa sürdü.

- Reklam -

Invincible 2. Sezon Yeni Bölümleri ile Dönüyor | Fragman

2. sezonun kalan bölümleri için yayınlanan yeni görüntüler daha da yoğun bir galaksiler arası kargaşa vaat ediyor. Invincible, daha önce ilk sezonda yer alan zihin kontrol edici, parazit uzaylıların tehditkâr istilasıyla yüzleşmek zorunda. Eş zamanlı olarak Omni-Man, Viltrumlular tarafından sorguya çekiliyor ve Invincible ile bir hesaplaşma için Dünya’ya zorlu bir kadın ajan göndermelerine neden oluyor. Çoklu evrenlerde gezinen kötü adam Angstrom Levy de tehditkâr bir dönüş yaparken, gizemli bir cenaze töreni sona doğru ortaya çıkıyor.

Yaratıcıları arasında Robert Kirkman (The Walking Dead), Ryan Ottley ve Cory Walker’ın bulunduğu dizinin yeni fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Invincible 2. Sezon Yeni Bölümler Resmi Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Invincible 2. Sezon halihazırda Rotten Tomatoes En İyi Animasyon Dizisi Altın Domates Ödülü’nü kazandı. Kullanıcıların oylarıyla belirlenen bir yarışma olduğu için kalan dört bölümün neden bu kadar heyecanla beklediği anlaşılıyor.

Amazon’un Prime Video servisinde 14 Mart 2024 tarihinde yayınlanmaya başlayacak olan 2. Sezon 2. Kısım, her biri haftalık olarak yayınlanacak dört bölümden oluşacak.

"Invincible"ın 2. Sezonu Kalan Bölümleri ile Geri Dönüyor: İşte Yeni Fragman

Invincible 2. sezonun yeni bölümlerinden beklentileriniz neler? İlk dört bölümü sevmiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, güncel fragmanlar için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Black Butler 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

“Black Butler” Animesinin 4. Sezonundan Yeni Fragman: Yayın Tarihi Açıklandı

Brandon Routh Superman Rolüne Dönebilir

Brandon Routh Yeni Bir Diziyle Superman Rolüne Geri Dönebilir