in , , ,

“Black Butler” Animesinin 4. Sezonundan Yeni Fragman: Yayın Tarihi Açıklandı

Black Butler 4. Sezon fragmanı yayınlandı. Public School Arc uyarlamasındaki yeni karakterler duyuruldu ve animenin çıkış tarihi de belli oldu.

Black Butler 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Black Butler 4. Sezonu olan Public School Arc uyarlaması için fragman paylaşıldı. Yıllardır beklenen animenin çıkış tarihi de belli oldu.

Yana Toboso tarafından yazılan ve çizilen karanlık fantazya türündeki Black Butler (Kuroshitsuji), ilk olarak 2006 yılında yayımlanan mangası ile yolculuğuna başladı. Büyük bir popülerlik kazanması uzun sürmedi ve 30’dan fazla ülkede yayınlandı. Aynı adı taşıyan anime serisi ise 2008 yılında geldi. Ardından 2014’e kadar toplamda üç sezon izleyicilerle buluştu.

4. sezon yayınlanmadan önce 24 Mart’ta AnimeJapan 2024 etkinliğinde özel bir görünüm sergileyecek. Japonya’daki hayranlar seslendirme sanatçısı Daisuke Ono (Sebastian Michaelis) ve Oshi no Ko, Re:Zero, My Hero Academia ve Frieren gibi diğer popüler serilerin temsilcileriyle birlikte Kırmızı Sahne’de izleyebilecek. Yeni sezonun animasyonlarını ise Fairy Tail, The Promised Neverland ve Spy × Family gibi yapımlarla adından söz ettiren CloverWorks stüdyosu hazırlıyor.

- Reklam -

Weston Koleji’nin prestijli salonlarına bir bakış sunan ve Prefect Four (P4) olarak bilinen esrarengiz grubu tanıtan yepyeni bir fragman yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Black Butler 4. Sezon: Public School Arc Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

P4’ün seslendirme kadrosu şunları içeriyor:

  • Toshiki Watanabe: Edgar Redmond
  • Junya Enoki: Lawrence Bluewer
  • Shunsuke Takeuchi: Herman Greenhill
  • Tatsumaru Tachibana: Gregory Violet

Black Butler 4. Sezon Fragmanı

Public School Arc, 3. Sezon olan Book of Circus’tan yaklaşık on yıl sonra gelmiş olacak. Yana Toboso’nun 2006’dan bu yana Monthly GFantasy’de tefrika edilen orijinal mangası, tüm zamanların en çok satan manga serileri arasında yer alıyordu.

- Reklam -

Seri İngiltere’nin en güçlü çocuğu olan Ciel Phantomhive’ın hayal bile edilemeyecek acılarla yaralanarak iblis uşak Sebastian ile bir anlaşma yapmasının hikâyesini anlatıyor. İkili birlikte Londra’nın gölgelerinde gizlenen kötülüğü ortadan kaldırmak için heyecan verici bir maceraya atılıyorlar.

Black Butler’ın yeni sezonu 13 Nisan 2023’te başlayacak ve Japonya dışında Funimation’u da bünyesine katan Crunchyroll’da yayınlanacak.

Black Butler 4. Sezon Fragman Yayın Tarihi

2006’daki manga çıkışından bu yana izleyicileri kendine çekmeyi başaran Black Butler, birçok anime sezonuna, filme ve müzikale ilham verdi. Bu yeni anime sezonu uyarlaması da seriyi küresel bir fenomen haline getiren gerilim, doğaüstü entrika ve kara mizahın aynı karışımını sunmayı vaat ediyor.

Black Butler’ın yeni sezonu nasıl gözüküyor? Animenin önceki sezonlarına veya mangasına aşina mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni anime haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Crunchyroll

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ödüllü Fosilin Bir Kısmı Sahte Çıktı

280 Milyon Yıllık ‘Ödüllü’ Fosilin Bir Kısmının Sahte Olduğu Ortaya Çıktı

Invincible 2. Sezon Yeni Bölümleri ile Dönüyor | Fragman

“Invincible”ın 2. Sezonu Kalan Bölümleri ile Geri Dönüyor: İşte Yeni Fragman