in , , ,

Popüler Manga ve Anime “Spy x Family”nin Film Uyarlamasından İlk Fragman Yayınlandı

Spy x Family Code: White filminden ilk fragman yayınlandı. Yapım popüler manga ve anime dizisinin ilk sinema filmi olma özelliğini taşıyor.

Spy x Family Code: White Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Spy x Family Code: White fragmanı paylaşıldı. Popüler anime dizisinin ilk film uyarlamasında Forgers ailesinin tatili, Anya’nın bir parça dünya barışı çikolatası yemesiyle kesintiye uğruyor.

Popüler aile merkezli aksiyon komedi animesi Spy x Family, Spy x Family Code: White filminin ilk tanıtım fragmanı ile hayranlarının karşısına çıktı. Tamamen orijinal bir hikâye olan filmin ilk tanıtımında yeni bir Forger ailesi tatili yer alıyor. Filmin konusu ise kısaca şöyle:

Eden Akademisi’nde kazananların Stella Ödülü alacağı bir yemek yarışması yapılacağını duyan Loid, Anya’nın yarışmaya katılmasına ve müdürün en sevdiği tatlıyı yapmasına karar verir. Ancak, gerçeğini denemeden bu gerçek olmayacaktır, bu yüzden aile çantalarını toplar ve tatlının ortaya çıktığı yere doğru yola çıkar. Anya bir hazine sandığının içinde çikolatalı bir tatlı bulup yediğinde, yanlışlıkla dünya barışını tehdit edebilecek bir dizi olayın fitilini ateşler.

- Reklam -

Spy x Family Code: White Poster

Fragmandan birkaç gün önce yayınlanan yeni bir posterde (yukarıda), Loid ve Yor’un Anya’yı koruyucu bir şekilde çevrelediği ve Anya’nın parlayan bir hazine sandığını kavramak için ellerini uzattığı sinopsisin ipuçlarını vermişti. İlk teaser görseli, Loid ve Yor’un kendi takma adlarıyla, Anya’nın ise Bond ile ortada durduğu ve daha ciddi bir tonu çağrıştıran filmin daha tehlikeli tarafını tanıttı.

Mangaka Tatsuya Endo’nun filmin süpervizörlüğünü yaptığı yapım için yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Spy x Family Code: White Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Tatsuya Endo tarafından yazılan ve çizilen Spy x Family, dört yıl içinde tüm zamanların en çok satan manga serilerinden biri haline geldi. Seri, Mart 2019’da Shōnen Jump+’ta yayınlanmaya başladığından bu yana 30 milyondan fazla kopya sattı. Manga, psikiyatrist olarak çalışan baba Loid Forger, şehirde çalışan anne Yor Briar ve seçkin Eden Akademisi’nde okula giden kızı Anya Forger’dan oluşan görünüşte normal bir aileyi konu alıyor. Ancak bu görünümün altında, Strix Operasyonu adı verilen ve potansiyel olarak dünya barışını ya da başka bir savaşı getirebilecek çok gizli bir görevi kabul eden Twilight adında bir casus, Thorn Princess takma adlı bir suikastçı ve zihin okuyabilen küçük bir kız yatıyor.

- Reklam -

Spy x Family Code: White, 22 Aralık 2023’te Japonya’da vizyona giriyor. Ancak ülkemizde vizyona girip girmeyeceği, girecekse bile hangi tarihte geleceği henüz bilinmiyor.

Spy x Family Code: White Fragmanı Yayınlandı

Anime uyarlamasının 2. sezonu ise daha önce de açıklandığı üzere Ekim 2023’te yayınlanmaya başlayacak.

Spy x Family Code: White anime filminin ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni anime haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Evan Peters Tron 3 Filmi Kadrosuna Katıldı

Dahmer’in Yıldız İsmi Evan Peters “Tron 3” Filminin Kadrosuna Katıldı: Jared Leto’ya Eşlik Edecek

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki Filminden Yeni Fragman

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki’den Yeni Fragman: Timothée Chalamet ve Zendaya Özgürlük İçin Savaşıyor