in ,

Dahmer’in Yıldız İsmi Evan Peters “Tron 3” Filminin Kadrosuna Katıldı: Jared Leto’ya Eşlik Edecek

Evan Peters, “Tron 3” filminin kadrosuna dahil oldu. Dahmer oyuncusu, kült bilimkurgu yapımının sonraki macerasında Jared Leto’ya eşlik edecek.

Evan Peters Tron 3 Filmi Kadrosuna Katıldı
- Reklam -
- Reklam -

Evan Peters, Tron 3 filminde rol alacak. Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, American Horror Story ve X-Men filmlerinin yıldızı Jared Leto ile birlikte Disney’in bilimkurgu macerasının bir diğer başrolü olacak.

İlk defa 1982 yılında vizyona giren ve dönemi için oldukça farklı konulara değinen Tron kendisine has bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Film, Jeff Bridges’ın canlandırdığı Kevin Flynn karakterinin bir video oyununun içinde kaldığı ve burada ölümüne oynanan bazı oyunlara katılmasını konu alıyordu. Özel efektlerin ilk defa kullanıldığı film olma özelliğini de taşıyan Tron gişede beklenenin üzerinde bir performans gösterse de Disney için çok başarılı bir proje sayılmamıştı.

Serinin modern dönemde yeniden sinema ekranlarında yer alması ise Top Gun: Maverick filminin yönetmenliğini yapan Joseph Kosinski’nin 2010 yılı çıkışlı Tron: Legacy filmi ile olmuştu. Başarılı yönetmen ilk filmin devam niteliğindeki yapımı global gişede 400 milyon dolarlık bir gelir elde etmişti. Fakat bu da Disney için yeterli olmamış ve proje bir kez daha rafa kaldırılmıştı. Kosinski devam filmleri için uğraşmış ancak şirketin Marvel ve Star Wars tarafına ağırlık vermesiyle Tron serisi devam edememişti.

- Reklam -

Evan Peters Tron 3 Filmi Kadrosuna Katıldı

Evan Peters Tron 3 Filminde Baş Kötüyü Canlandırabilir

Tron serisinin üçüncü filmi ise Jared Leto’nun girişimleri ile onaylandı. Hollywood’un ünlü aktörü 2017 yılından bu yana Disney ile görüşmelerine devam etmiş ve stüdyo sonunda Temmuz 2020’de üçüncü filme onay verdi. Filmin yönetmen koltuğunda Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı ve Maleficent filmlerinin yönetmeni Joachim Rønning yer alacak.

Leto’nun Tron programının beden bulmuş hali olan Ares’i oynayacağı netleşirken oyuncu kadrosu da şekilleniyor. Son olarak Dahmer, WandaVision ve American Horror Story yapımlarında yer alan Evan Peters Leto’ya eşlik edecek. Ödüllü oyuncunun henüz hangi rolde yer alacağına dair bir açıklama yapılmadı. Ancak iddialar filmin baş kötüsünü oynayabileceği yönünde.

Tron: Legacy filminin devamı niteliğinde olacak Tron: Ares senaryosu Jesse Wigutow’a emanet edildi. Filmin yapımcı koltuğunda ise Tron: Legacy filminde de bulunan Justin Springer ile birlikte Jared Leto ve Emma Ludbrook yer alıyor.

- Reklam -

Evan Peters Tron 3 Filmi Kadrosuna Katıldı

Filmin vizyon tarihi ile ilgili net bir bilgi verilmedi.

Siz Evan Peters’ın Tron 3 filmine katılması hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for DragonRebornRand DragonRebornRand dedi ki:

    Bu filmin ikincisi mi vardı :flushed:

    Şimdi baktım da ben 2010 da çıkanı izlemiştim uzun zaman önce. 1. filmi 1982’ de çıkmış şimdi anladım olayı gidip rewatch yapayım :sweat_smile:

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İkincisini izlemiştim. Çok güzeldi. Özellikle görselliği çok iyiydi. Kovalamacalar, yarışlar vb. ama işin felsefesine dalmış olsalar ortaya daha güzel şeyler çıkabilir(di) ama bu hali de iyi. Devam, üçü bekliyoruz. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Witcher 4. Sezon Senaryosu Tamamlandı

Liam Hemsworth’lü “The Witcher”ın 4. Sezon Senaryosu Çoktan Yazıldı: Ön Prodüksiyon Başladı

Spy x Family Code: White Fragmanı Yayınlandı

Popüler Manga ve Anime “Spy x Family”nin Film Uyarlamasından İlk Fragman Yayınlandı