in ,

Liam Hemsworth’lü “The Witcher”ın 4. Sezon Senaryosu Çoktan Yazıldı: Ön Prodüksiyon Başladı

The Witcher 4. sezon senaryosu tamamlandı. 3. sezonu henüz yayınlanan yapımda Henry Cavill son kez Rivyalı Geralt rolünü üstleniyor.

The Witcher 4. Sezon Senaryosu Tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher 4. sezon senaryosu hazır. Henry Cavill 3. sezon ile Rivyalı Geralt’ı son kez canlandıracak olsa da, Liam Hemsworth’lü bir sonraki sezonun hikâyesi çoktan planlanmış durumda.

3. sezon bugün Netflix’te yayınlandı ve Geralt izleyicileri bir kez daha Kıtaya götürmeye hazır. Ancak popüler Netflix uyarlamasının yeni sezonu, heyecanla duyurulan bir haberle buruk bir tınıya sahip. Ekim ayında, Henry Cavill’in Geralt of Rivia karakterini 4. sezonda Liam Hemsworth’e bırakacağı duyurulmuştu. Her ne kadar bu Cavill’in cadı avcısı olarak son gösterimi olsa da, dizinin bu geçişle nasıl başa çıkmayı planladığını henüz öğrenemedik. Fakat hayranlar, dizinin başındaki isim olan Lauren Schmidt Hissrich’in gelecek sezonu çoktan planladığını bilerek güvende olabilirler.

Collider sitesi 3. sezon yapım ekibinin çeşitli üyeleriyle yapılan bir röportajda Andrew Laws adlı konsept ve prodüksiyon tasarımcısıyla buluştu. Hem ana dizi hem de The Witcher: Blood Origin spin-off’u üzerinde çalışan Laws, The Witcher 4. sezonun ön prodüksiyon aşamasında ne durumda olduğunu merak edenlere bir ipucu verdi:

- Reklam -

“Elbette, henüz erken aşamadayız ve çekimlerin yılın ilerleyen dönemlerinde yapılması planlanıyor. Ancak senaryolarımın hepsi elimde olduğu için üzerinde çalışacak çok şeyimiz var. Şu anda konsept oluşturuyoruz ve bu heyecan verici, gerçekten heyecan verici. Özellikle de 3. sezondan sonra, tabiri caizse, üzerinde durmamız gereken çok fazla omuz var, ama iyi ilerliyoruz.”

The Witcher 4. Sezon Senaryosu Tamamlandı

Elbette gelecek hakkında fazla düşünmeden önce, dizinin bugün başlayan 3. sezonu açısından hâlâ heyecanlanacak çok şey var. Voleth Meir’i yendikten ve 2. sezon finalinde Vahşi Av ile ilk karşılaşmalarından kıl payı kurtulduktan sonra, Geralt, Ciri (Freya Allan) ve Yennefer (Anya Chalotra) şimdi Ciri’nin izini sürmek ve onu kendi hain amaçları için kullanmak için komplo kuran çeşitli güçlerden kaçıyorlar. Bu da, üçlünün takipçilerinden her zaman bir adım önde olması gerektiği ve bazen kaçınılmaz olarak keşfedilmeden önce kök salma şansına bile sahip olmadıkları için, başlangıçta çok sayıda farklı konum değişikliği olduğu anlamına geliyor.

The Witcher 4. Sezon Senaryosu Çekimler Esnasında Değişiklik Gösterebilir

Laws, bu hikâye unsurunun yapım ekibi için heyecan verici bir meydan okuma olduğunu ve sadece sahne değişiklikleri için değil, aynı zamanda karakterlerin yeni dinamiklerinin nasıl tanıtıldığı için de heyecanlandığını söylüyor:

“Yeni bulduğumuz bu aileyi tanıtıyoruz ve bu özellikle sezonun başındaki üç karakterin çok daha samimi bir tasviri. Olaylara daha mikrokozmik bir açıdan bakıyoruz.”

- Reklam -

3. sezonda sadece başlangıçta değil, tüm sezon boyunca etkileyici mekânlar da yer alacak. Özel amaçlar için inşa edilen köy büyüklüğündeki set ve Aretuza’nın genişletilmesi sadece birkaç örnek. Ancak Laws, göreceğimiz bazı setlerin özel amaçlar için yerleştirildiğini veya hatta mevcut yapılar etrafında tasarlandığını belirtiyor:

“Bu ilginç bir arayış çünkü biliyorsunuz, bir dönem fantazisi projesi olarak, özellikle de çoğu zaman onlarla etkileşime girmemiz gerektiği için, çok fazla sayıda mevcut dönem fantazisi mekânı yok. Genellikle çoğunluğunu mevcut koşulları kullanarak ortamı oluşturuyoruz. Örneğin, 1. bölümün açılış kısmında, çevrede zaten bulunan bir binayı mükemmel şekilde kullandık ve bu yolculuğun doğru bir noktası oldu. Bazen gerçekten işe yarayan bir şey bulabiliyoruz. Biraz fiziksel çalışma veya bazen bazı şeyleri dijital olarak düzenlememiz gerekebilir, ancak… çevreye gömülü olan bir şey üzerinde çalışabilmek her zaman güzeldir.”

Liam Hemsworth’lü "The Witcher"’ın 4. Sezon Senaryosu Çoktan Yazıldı

3. sezonun ilk kısmı bugün (29 Haziran) başladı. İkinci kısım ise 27 Temmuz’da yayınlanacak. The Witcher 4. sezon yayın tarihi ise şimdilik bilinmiyor.

Sizce senaryosu tamamlanan The Witcher 4. sezonda Liam Hemsworth, Henry Cavill kadar iyi bir Geralt olabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Güneş Sistemi'nde Sürgün Bir Gezegen Saklanıyor Olabilir

Gökbilimciler, Sürgün Bir Gezegenin Güneş Sistemi’nin Sınırlarında Saklanıyor Olabileceğini Öne Sürüyor

Evan Peters Tron 3 Filmi Kadrosuna Katıldı

Dahmer’in Yıldız İsmi Evan Peters “Tron 3” Filminin Kadrosuna Katıldı: Jared Leto’ya Eşlik Edecek