in , ,

Spy x Family’nin 2. Sezon ve Anime Filminin Çıkış Tarihleri Duyuruldu

Spy x Family 2. sezon ve film için vizyon tarihi belli oldu. Son dönemin popüler anime serisi beyaz perdede de boy göstermeye hazırlanıyor.

Spy x Family 2. Sezon ve Film Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Spy x Family 2. sezon yayın tarihi ile anime filminin vizyon tarihi duyuruldu. Popüler anime serisi hayranları bu yıl içerisinde Anya Forger ve tatlı şapşal hallerine doyacak gibi görünüyor.

AnimeJapan 2023 etkinliği, hayranların merakla beklediği birçok yapım hakkında yeni detayların ortaya çıkmasına neden oluyor. Jujutsu Kaisen’in 2. sezonuyla ilgili ilk fragmanın yayınlanması da dahil olmak üzere beklenen yapımlarla ilgili ayrıntılar hızla gün yüzüne çıkıyor. Bu gelişmeler hayranların heyecanını doruk noktaya taşıyor.

İşte bunlardan biri de geçen senenin en dikkat çekici yapımlarından biri olan Spy x Family’ye aitti. Ana karakterlerin seslendirme sanatçıları, yaklaşan 2. sezon ve film hakkında konuşmak için düzenlenen bir panele katıldı. Konuşmacılar, 2. sezonun Ekim 2023’te prömiyer yapacağını doğruladı. Ayrıca Forger ailesini karlı bir ortamda tasvir eden Spy x Family CODE: White adlı filmin adını, posterini ve vizyon tarihini de açıkladı. Spy x Family CODE: White’ın 22 Aralık 2023’te gösterime gireceği belirtildi.

- Reklam -

Spy x Family CODE: White anime filmi poster

Poster, yüzünde acımasız bir ifadeyle silahını doğrultan Twilight (Alacakaranlık) kod adlı Loid Forger da dahil olmak üzere ailenin tüm üyelerine odaklanıyor. Yor, Lois’in sol tarafında, ikonik altın diken benzeri silahlarını sallıyor. Serinin kahramanı Anya ve onun güvenilir tüylü yardımcısı Bond posterin ön tarafında ortalanmış ve bir kez daha günü kurtarmaya hazırlanıyor. Altta karlı bir dağ silsilesi ve parlak ışıklı binaların yanından geçen bir tren, filmin geçeceği ortama dair ipuçları veriyor.

Spy x Family filmi ilk olarak Aralık 2022’de Jump Festa 2023 etkinliğinde duyurulmuştu. O sırada mangaka Tatsuya Endo’nun orijinal filmi denetleyecei dışında çok az bilgi mevcuttu. Endo bu açıklamayı kutlamak için, Forger ailesinin küçük bir uçağa tıkıştırıldığı ve Anya’nın neşeyle “sinemaya gidiyoruz!” diye bağırdığı neşeli bir görsel olan yeni bir illüstrasyon yayınladı.

Spy x Family anime filmi duyuru

- Reklam -

Spy x Family 2. Sezon ve Film Çıkış Tarihi ile Maceralarına Kaldığı Yerden Devam Edecek

2. sezonun ve filmin resmi çıkış tarihlerinin açıklanması, Wit Studio’nun kurucularından Tetsuya Nakatake’nin şubat ayında yaptığı açıklamayla örtüşüyor. Nakatake, iki eserin de sonbahar aylarında çıkış yapmasını umduğunu söylemişti.

Spy x Family, yüksek manga satışlarıyla da kanıtlandığı gibi pek çok kişi tarafından sevilen bir yapım. Üstelik 2023’ün en çok beklenen yapımları arasında yer almakta. Hikâyesi, pek çok sırrı barındıran bir ailenin maceralarını konu alıyor. Loid Forger, Ostania ve Westalis arasındaki barışı korumak için çalışan bir casus olarak gerçek kariyeri için bir paravan olan günlük işi olan bir psikiyatrist gibi davranıyor. Karısı Yor ise daha yeni tanıştığı biri olarak gündüzleri şehirde çalışıyor ancak geceleri hedeflere suikast düzenliyor. Evlat edindikleri kızları Anya ise hepsinden daha zor bir işe sahiptir: telepatik yeteneğini onlardan gizlerken, anne ve babasının birbirlerinin sırlarını bilmemesini sağlamak. Hatta Forger ailesinin köpeği Bond’un bile kendi sırrı vardır: geleceği görebiliyor.

Spy x Family 2. sezon ve film

Spy x Family’nin ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? Filmin Türkiye’de de vizyona girme ihtimali olursa sinemaya gitmek ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Robert Pattinson Yeni Film

Robert Pattinson, Robert Downey Jr. ile Birlikte Seri Katil Temalı Filmde Oynayacak

2022 Kayıp Rıhtım Okur Anketi Oylaması Başladı

2022 Kayıp Rıhtım Okur Anketi’nde Oylama Başladı: Yılın EN’lerini Seçiyoruz