in , ,

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki’den Yeni Fragman: Timothée Chalamet ve Zendaya Özgürlük İçin Savaşıyor

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki için yeni bir fragman yayınlandı. Denis Villeneuve’ün yönettiği devam filmi Kasım 2023’te çıkacak.

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki Filminden Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki filminden yeni bir fragman yayınlandı. Yaklaşan devam filmi, son bölümde babasını ve evini kaybettikten sonra İmparator’dan intikam almak isteyen ve Timothée Chalamet’in canlandırdığı Paul Atreides’in yolculuğuna odaklanmaya devam ediyor.

Denis Villeneuve’ün yönettiği devam filminde, hayattan daha büyük karakterleri halklarının geleceğini belirleyecek çatışmanın içine gönderen şiddetten kimse güvende olmayacak.

İlk filmde Paul henüz annesinden (Rebecca Ferguson) miras kalan yeteneklerini nasıl kontrol edeceğini öğrenen genç bir adamdı ve ailesi onun daha sonra babasının pozisyonunu devralmasını beklerken, kimse bundan sonra olacakları tahmin edemezdi. İmparator (yaklaşan devam filminde Christopher Walken tarafından canlandırılıyor) Atreides ailesine ihanet ederek Paul’ün babası Dük Leto’nun (Oscar Isaac) ölüm emrini verdi. Paul evinden kaçmak zorunda kaldı ve acımasız çölde kendini tamamen kaybolmuş hissetti. Saldırıdan sonra gidebileceği tek bir yer kalmıştı: Gizemli Fremenlerin evi.

- Reklam -

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki Filminden Yeni Fragman

Paul’ün sürekli gördüğü rüyalardan biri de güzel bir Fremen kadını görmesiydi. Onun kim olduğunu ya da imgelemlerin ne anlama geldiğini bilmiyordu. Ancak Chani (Zendaya) ile tanıştığında her şey değişti ve aynı yerde olmalarının neden bu kadar önemli olduğunu anladı. Eski bir kehanet, Paul’ün profiline sahip birinin galaksinin geleceği için çok önemli olacağını ortaya koymuştur, ancak Chani eski peri masallarını pek umursamamaktadır. Çift birbirlerine karşı hissettikleriyle uğraşırken, azılı savaşçıları Paul’ün arkasında durmaları için motive edecek olan şey Fremenlerin güvenliğidir.

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki filminin ilk fragmanı geçen mayıs ayında yayınlanmıştı. Şimdi de 3 dakikalık yeni bir tanesi yayınlandı.

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Resmi sinopsiste göre, İkinci Bölüm ailesini yok eden komploculara karşı intikam savaşında Chani ve Fremenlerle birleşen Paul Atreides’in efsanevi yolculuğunu keşfedecek. Hayatının aşkı ile bilinen evrenin kaderi arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Paul, sadece kendisinin öngörebileceği korkunç bir geleceği engellemeye çalışacak.

Çekimleri 2022’nin sonunda tamamlanan yapım, 3 Kasım 2023 tarihinde vizyonda olacak.

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki filmi için yayınlanan yeni fragmanla ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İşte izlenecek güzel bir film. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Spy x Family Code: White Fragmanı Yayınlandı

Popüler Manga ve Anime “Spy x Family”nin Film Uyarlamasından İlk Fragman Yayınlandı

Zaman Üzerine Bir Deney - J. W. Dunne

Düşünceleriyle Tolkien’e İlham Veren J. W. Dunne’un “Zaman Üzerine Bir Deney” Kitabı Türkçede