in ,

Brandon Routh Yeni Bir Diziyle Superman Rolüne Geri Dönebilir

Superman Returns filminde başrolde yer alan Brandon Routh, yeni bir Superman dizisi ile yıllar sonra role geri dönebilir.

Brandon Routh Superman Rolüne Dönebilir
- Reklam -
- Reklam -

Brandon Routh yeniden Superman olabilir. Eski Arrowverse baş yapımcısı Marc Guggenheim, yeni bir dizinin ipuçlarını verdi.

İkonik süper kahramanı 2006 yapımı Superman Returns filminde canlandıran Brandon Routh, Arrowverse dizilerinde Ray Palmer/The Atom karakterine hayat vermişti. İlk olarak Arrow dizisinin 3. sezonunda gözüken oyuncu, The Flash’a da konuk olmuş ve ardından DC’s Legends of Tomorrow’daki başrol oyuncularından biri haline gelmişti. Ayrıca Crisis on Infinite Earths crossover bölümlerinde Superman rolüyle unutulmaz bir dönüş yapmıştı.

Tüm bu dizilerin baş yapımcısı olan Marc Guggenheim, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, Routh ile potansiyel bir devam dizisi hakkında görüşmelerin sürdüğünü açıkladı

- Reklam -

“Brandon [Routh] ve ben bir devam dizisi hakkında konuştuk. Gerçekten heyecan verici bazı fikirlerimiz var.”

Routh’un Superman’i canlandırmasına hayranlığını ifade eden Guggenheim, X’te takpçileriyle etkileşime geçerek Routh’un Superman’inin uçuş halindeki bir GIF’ine “Şimdiye kadar yaptığımız en havalı şey,” yorumuyla yanıt verdi. Ayrıca Crisis on Infinite Earths’te Brandon Routh’un kostümünün arkasındaki işçiliği de kabul ederek, “Çok harika, çok yetenekli – çok zeki – insanlarla çalışma ayrıcalığına sahip oldum,” dedi.

Brandon Routh Superman Rolüne Dönebilir

Brandon Routh Yeni Superman Dizisinde Karakteri Canlandırma Fikrine Sıcak Bakıyor

Superman film serisinin devamı niteliğindeki Superman Returns’de Routh rolü Christopher Reeve’den devraldı. Film dünya çapında 391 milyon doların üzerinde hasılat elde etmesine rağmen, yüksek bütçesi nedeniyle Warner Bros.’un beklentilerinin altında kaldı. Devam filmi planlarından vazgeçildi ve 2013 yapımı Man of Steel ile Henry Cavill karakteri Routh’dan devraldı.

- Reklam -

Henry Cavill’in Superman rolünü tamamen bırakmasıyla, James Gunn’ın yöneteceği Superman: Legacy filmiyle birlikte meşaleyi David Corenswet devraldı. Dolayısıyla karakter üzerine zaten çalışmalar devam ediyor. Ayrıca kısa bir süre önce final yapan Superman & Lois dizisinde de karakteri dört sezon boyunca Tyler Hoechlin canlandırmıştı.

Brandon Routh Superman

Brandon Routh’un Superman olarak geri dönme ihtimali üzerine tartışmalar sürerken, hayranlar sevilen kahramanın küçük ekranda yeniden yükselişine tanık olma ihtimalini heyecanla bekliyor.

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Invincible 2. Sezon Yeni Bölümleri ile Dönüyor | Fragman

“Invincible”ın 2. Sezonu Kalan Bölümleri ile Geri Dönüyor: İşte Yeni Fragman

The Night Agent 2. Sezona Vampir Günlükleri Takviyesi

Netflix’in Aksiyon Dizisi “The Night Agent”ın 2. Sezonuna “Vampir Günlükleri” Takviyesi