in ,

Netflix’in Aksiyon Dizisi “The Night Agent”ın 2. Sezonuna “Vampir Günlükleri” Takviyesi

The Night Agent 2. Sezon bölümlerine Vampir Günlükleri’nden tanınan Michael Malarkey ile yeni oyuncular katıldı.

The Night Agent 2. Sezona Vampir Günlükleri Takviyesi
- Reklam -
- Reklam -

The Night Agent 2. Sezon oyuncu kadrosu genişliyor. Netflix’in aksiyon dizisinin devam bölümlerinde artık Vampir Günlükleri’nde Enzo’ya hayat veren Michael Malarkey katıldı.

The Night Agent 2. sezonu için hazırlıklar sürerken, oyuncu kadrosuna yeni katılımlar da oluyor. Variety’nin son haberine göre The Vampire Diaries’deki rolüyle tanınan Michael Malarkey, The Expanse’den Keon Alexander ve Station 19’den Rob Heaps ile gelecek sezonda başrolde yer alacak. Luciane Buchanan ve Gabriel Basso da ilk sezondaki rollerine geri dönüyor.

Matthew Quirk’un romanından uyarlanan The Night Agent’ın ilk sezonu, anlatımıyla izleyicileri kendine çekmeyi başarmış ve kısa sürede 2. sezon onayını almıştı. Gabriel Basso tarafından canlandırılan FBI ajanı Peter Sutherland’in maceralarını takip eden dizi, Luciane Buchanan tarafından canlandırılan siber güvenlik uzmanı Rose Larkin’in Beyaz Saray telefonuyla bağlantı kurmasıyla hükümet komplolarının karmaşıklığını araştırıyor. 2. sezonun Sutherland’in Gece Ajanı olarak tam zamanlı bağlılığını keşfederek ve Larkin ile olan ilişkisini daha derinlemesine inceleyerek hikâyeyi sürdürmesi bekleniyor.

- Reklam -

The Night Agent 2. Sezon Keon Alexander

The Night Agent 2. Sezonda Vampir Günlükleri Oyuncusu Michael Malarkey Başrolde Yer Alacak

Beklentileri daha da artıran yeni oyuncuların karakter tanımları da açıklandı. Michael Malarkey, yakın zamanda hüküm giymiş bir diktatörün yeğeni olan askeri şef Markus rolüne adım atarken, Rob Heaps ailesinin kaybettiği gücü geri kazanma arayışındaki kararlı oğul Tomas’ı canlandırıyor. Keon Alexander, Birleşmiş Milletler’deki İran Misyonu’nun güvenliğini denetlemekten ve çalışanları izlemekten sorumlu Javad karakterini üstleniyor. Ekibi tamamlayan Navid Negahban ise İran’ın BM Büyükelçisi Abbas’ı canlandırıyor.

Yeni oyuncular The Night Agent’a katılmadan önce çeşitli televizyon dizileri ve filmlerde yeteneklerini sergilediler Michael Malarkey en çok Vampir Günlükleri’ndeki rolüyle tanınsa da aynı zamanda The Oath ve Project Blue Book gibi dizilerde de yer aldı. The Expanse dizisindeki rolüyle tanınan Keon Alexander, Prime Video’nun A Simple Wedding dizisinde ve Quantum Leap ile 9-1-1: Lone Star gibi yapımlarda konuk oyuncu olarak yer aldı. Rob Heaps  ise Station 19, Imposters ve Good Girls’deki rolleriyle tanınıyor. Legion ve The Cleaning Lady gibi dizilerde rol alan Navid Negahban ise yeni bölümlerde İranlı BM Büyükelçisini canlandıracak.

- Reklam -

The Night Agent 2. Sezon Oyuncu Kadrosu

2. sezon için yapım aşaması devam etmekle birlikte henüz bir yayın tarihi bulunmuyor.

The Night Agent 2. sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Brandon Routh Superman Rolüne Dönebilir

Brandon Routh Yeni Bir Diziyle Superman Rolüne Geri Dönebilir

Mandalorian Oyunu Çalışmaları Başladı

“Star Wars Jedi”ın Arkasındaki Stüdyo “Mandalorian” Oyunu Üzerinde Çalışıyor