in ,

“Star Wars Jedi”ın Arkasındaki Stüdyo “Mandalorian” Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Star Wars evreninde geçen bir Mandalorian oyunu yolda olabilir. Jedi: Survivor’ı da hazırlayan Respawn stüdyosunun çalışmalara başladığı iddia ediliyor.

Mandalorian Oyunu Çalışmaları Başladı
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars Jedi ve Apex Legends’ın arkasındaki stüdyo olan Respawn Entertainment’ın, birinci şahıs Mandalorian video oyunu geliştirerek keşfedilmemiş bir bölgeye girdiği bildiriliyor.

The Mandalorian dizisi 2019 yılında Disney+’a geldiği gibi izleyicileri kendine çekmeyi başardı. Şimdiye kadar üç sezon yayınlanan dizinin bir sinema filmi ile genişleyeceği duyurulmuştu. Ancak belli ki Disney ve Lucasfilm’in bu marka hakkında tek planı bunlarla sınırlı değil.

Insider Gaming’in kaynaklarına göre henüz başlangıç aşamasında olan Mandalorian oyunu, oyuncuları galaksideki İmparatorluk hakimiyetinin çalkantılı döneminde gezinen bir ödül avcısının zorlu macerası üzerinden ilerliyor.

- Reklam -

Kazançlı ödüller için ödülleri takip etmekle görevlendirilen oyuncular, bu hızlı tempolu oyunda yüksek oktanlı bir deneyim bekleyebilir. Oyunda ikonik Mandalorian jetpack’i önemli bir rol oynayacak ve Respawn’ın Apex Legends’ını anımsatan boost sliding gibi özelliklerle “yüksek hareketliliği” kolaylaştıracak. Art arda öldürmelere bağlı sağlık yenilenmesi, hız ve hassasiyetin çok önemli olduğu oyuna ilgi çekici bir dinamik katacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

Mandalorian Oyunu Çalışmaları Başladı

Mandalorian Oyunu için Henüz Resmi Bir Duyuru Yapılmadı

Tahmin edileceği üzere bir Mandalorian ödül avcısı olarak oynamak oyuncuya bilek roketi, yakalama kancası, düşmanları ve ödülleri etiketlemek için bir vizör ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli silahlar ve araçlar sunar. Yeni hazırlanan oyunda da tüm bunların oynanabilir şekilde yer alacağı bildiriliyor. Ancak oyun Star Wars evrenindeki çeşitli gezegenlerde geçen doğrusal seviyeleri tercih ederek açık dünya formatından ayrılıyor. Çok oyunculu işlevselliğin dahil edilip edilmeyeceği konusunda henüz bir bilgi yok.

- Reklam -

Insider Gaming’e göre önümüzdeki bir ya da iki yıl içinde piyasaya sürülmesi planlanıyor. Oyunun geliştirilmesi, Respawn’ın 2022’de Star Wars odaklı birinci şahıs nişancı oyunu hakkında yaptığı duyuruyla aynı doğrultuda ilerliyor. Böylece stüdyonun Yıldız Savaşları oyun evrenini genişletme konusundaki kararlılığına bir yenisini daha ekleniyor. Yine de resmi olarak herhangi bir duyuru yapılmadığını veya oyundan bir görsel veya oynanış videosu paylaşılmadığını hatırlatalım.

Mandalorian Oyunu Geliyor

Mandalorian oyunu için heyecanlı mısınız? İddialar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla gelişme için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: IGN

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Night Agent 2. Sezona Vampir Günlükleri Takviyesi

Netflix’in Aksiyon Dizisi “The Night Agent”ın 2. Sezonuna “Vampir Günlükleri” Takviyesi

Eğitici Anime Önerileri: Eğlenirken Öğrenin

Eğlenirken Öğrenin: İşte İzlenmesi Gereken 10 Eğitici Anime Önerisi