in , ,

George Clooney ve Brad Pitt’li “Wolf” Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Wolf fragmanı yayınlandı. Sinema dünyasının iki büyük ismi George Clooney ve Brad Pitt, uzun bir aradan sonra yeniden bir araya geliyor.

Wolf Fragmanı: George Clooney ve Brad Pitt'ten Yeni Film
- Reklam -
- Reklam -

George Clooney ve Brad Pitt, 16 yıl aradan sonra Wolf adlı film ile bir araya geliyor. Fragmanı yeni yayınlanan filmde iki ünlü aktör “sorun çözücü” rolleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

George Clooney ve Brad Pitt, en son 2008 yılında Burn After Reading (Aramızda Casus Var) filminde birlikte rol almışlardı. Bu filmden önce ise ikili Ocean’s Eleven serisiyle büyük bir başarı yakalamıştı. Ancak Wolf filmi, Clooney ve Pitt’in gerçek anlamda yeniden bir araya geldiği proje olarak dikkat çekiyor. John Krasinski‘nin If (Hayali Arkadaşlar) filminde de kısa bir süre birlikte görünmüş olsalar da bu hayranların beklediği türden bir işbirliği değildi.

Yalnız Kurtlar Fragman George Clooney ve Brad Pitt Wolf

- Reklam -

Wolf filminin ilk fragmanı, Clooney’nin canlandırdığı profesyonel iş çözücünün bir kadından (Amy Ryan) ceset imhası için yardım çağrısı almasıyla başlıyor. Clooney, “Benim yaptığımı kimse yapamaz,” diyerek kendine güvenini ortaya koyarken, Pitt’in canlandırdığı diğer iş çözücü karakteri de aynı işi yapmak üzere oraya gelince işler karışıyor. İkisi de yalnız kurt olan bu kişiler, birlikte çalışmak zorunda kalıyor. Ancak işler, ölü sandıkları kişinin aslında canlı olması ve bir çanta dolusu uyuşturucunun ortaya çıkmasıyla iyice karışıyor.

Türkiye Cumhuriyeti’ndeki sinemalarda Yalnız Kurtlar adıyla vizyona girecek filmin Türkçe altyazılı fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Wolf Fragmanı – Yalnız Kurtlar | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmin yönetmen koltuğunda Jon Watts oturuyor. Watts, daha önce Tom Holland‘ın başrolünde olduğu Spider-Man film üçlemesini yönetmişti. Şimdi Yalnız Kurtlar ile bu seriden bağımsız ilk büyük projesine imza atıyor. Yönetmen aynı zamanda Kevin Bacon‘ın oynadığı gerilim filmi Cop Car ile de tanınıyor.

- Reklam -

Wolf, 20 Eylül 2024 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Wolf Fragman

Wolf filmi için yayınlanan ilk fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: USA Today

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

George Lucas'a Göre Martin Scorsese'nin Marvel Fikri Değişti

George Lucas’a Göre Martin Scorsese, Marvel Filmleri Hakkındaki Fikrini Değiştirdi

Young Sherlock Holmes Dizisi Guy Ritchie Başrol

Guy Ritchie’den Sherlock Holmes’ün Gençliğini Anlatacak Bir Dizi Geliyor: Başrol Belli Oldu