in ,

GTA 5 Xbox Game Pass’e Geldi: İşte Microsoft’un Oyun Abonelik Hizmetinin Temmuz 2023 Oyunları

Xbox Game Pass Temmuz 2023 oyunları belli oldu. Abonelerin uzun süredir beklediği GTA 5 sonunda hizmete eklendi. Ancak bir platform hariç tutuldu.

Xbox Game Pass Temmuz 2023 Oyunları Belli Oldu: GTA 5 Geldi
- Reklam -
- Reklam -

Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass için Temmuz 2023 oyun kataloğu duyuruldu ve hayranlar için heyecan verici bir haber var: GTA 5 Game Pass’e geldi! Rockstar Games’in açık dünya oyunu, bugün itibarıyla aboneler tarafından oynanabilecek.

GTA 5, Xbox Game Pass’in bulut tabanlı ve konsol üzerinde sunulan oyunları arasında yer alacak. Ancak ne yazık ki PC için sunulmayacak. Daha sonrasında gelip gelmeyeceği konusunda henüz bir açıklama yok.

GTA 5’in yanı sıra, temmuz ayında Game Pass’e eklenen diğer oyunlar da dikkat çekici. Sword and Fairy: Together Forever, fantastik bir rol yapma oyunu olarak bulut, konsol ve PC platformlarında oynanabilecek. Oyuncular, büyülü bir dünyada unutulmaz bir maceraya atılabilecek ve benzersiz yeteneklere sahip karakterlerle düşmanlara meydan okuyabilecekler.

- Reklam -

Xbox Game Pass Temmuz 2023 Oyunları Belli Oldu: GTA 5 Geldi

McPixel 3 de bu ay Xbox Game Pass üyeleriyle 6 Temmuz’da buluşacak. Bulut, Konsol ve PC platformları üzerinden oynanabilen bu oyunda, sıradışı ve komik bulmacalarla dolu bir deneyim yaşanacak.

11 Temmuz’da Game Pass’e katılacak bir diğer oyun ise Common’hood. Bu oyun da Bulut, Konsol ve PC platformlarında oynanabilecek. Common’hood, sosyal etkileşimlere odaklanan bir deneyim sunacak. Kendi karakterinizi oluşturacak ve şehirdeki çeşitli görevleri yerine getirirken topluluğunuzu yönlendireceksiniz.

Temmuz ayında PC platformu için özel olarak sunulan bir oyun da Insurgency: Sandstorm olacak. 11 Temmuz tarihinde PC oyuncularına sunulacak olan bu oyun, taktiksel bir nişancı deneyimi sunuyor.

- Reklam -

İşte Xbox Game Pass Temmuz 2023 Oyunları

Xbox Game Pass Temmuz 2023 Oyunları

  • Grand Theft Auto V (Bulut ve Konsol)
  • Sword and Fairy: Together Forever (Bulut, Konsol ve PC)
  • McPixel 3 (Bulut, Konsol ve PC) – 6 Temmuz
  • Common’hood (Bulut, Konsol ve PC) – 11 Temmuz
  • Insurgency: Sandstorm (PC) – 11 Temmuz
  • Exoprimal (Bulut, Konsol ve PC) – 14 Temmuz
  • Techtonica (Bulut, Konsol ve PC) – 18 Temmuz
  • The Cave (Bulut ve Konsol) – 18 Temmuz

Sword and Fairy 7

Xbox Game Pass’e yeni eklenen bazı oyunların yanı sıra haziran sonu itibarıyla DJ Max Respect V, Empire of Sin ve Road 96 gibi birkaç oyun kaldırılmıştı. 15 Temmuz’da kaldırılacak oyunlar ise şu şekilde:

  • Exo One (Bulut, Konsol ve PC)
  • PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls (Bulut, Konsol ve PC)
  • Spelunky 2 (Bulut, Konsol ve PC)

Game Pass’e gelen hangi yapımlar ilginizi çekti? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, oyun dünyasından yeni içerikler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: XboxNews

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    GTA 5 zehirli ok gibi. Her sene yeniden bitirmek istiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kara Geçmişim: Acı Çikolata 3 - Laura Esquivel

Meksikalı Yazar Laura Esquivel’in “Acı Çikolata” Serisi 3. Kitap “Kara Geçmişim” ile Devam Ediyor

Killers of the Flower Moon Yeni Fragman - Martin Scorsese

Martin Scorsese’nin Tarihsel Bir Trajediyi Konu Alan “Killers of the Flower Moon” Filminden Yeni Fragman