in , ,

Martin Scorsese’nin Tarihsel Bir Trajediyi Konu Alan “Killers of the Flower Moon” Filminden Yeni Fragman

Martin Scorsese imzalı “Killers of the Flower Moon” filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Yapımın başrollerinde Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ve Lily Gladstone yer alıyor.

Killers of the Flower Moon Yeni Fragman - Martin Scorsese
- Reklam -
- Reklam -

Martin Scorsese’nin son filmi Killers of the Flower Moon için yeni bir fragman paylaşıldı. Yapım dünya prömiyerini 76. Cannes Film Festivali’nde yapmıştı.

Amerikalı gazeteci ve yazar David Grann’in 2017 çıkışlı Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI kitabından uyarlanan yapım, gerçek ve trajik bir hikâyeyi konu alıyor.

Dünya galasının ardından olumlu eleştiriler alan yapım için “sinemayı ayakta tuttuğu” yorumları paylaşılmıştı. Vizyon için gün sayan yapımdan yeni bir fragman daha paylaşıldı.

- Reklam -

Killers of the Flower Moon Yeni Fragman - Scorsese

Yönetmenin sık sık “favori oyuncuları” arasında yer aldığı Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro ikilisini yeniden bir araya getiren yapım, 1920’li yılların Oklahoma’sında geçiyor. Film, Amerika yerlisi Osage halkı arasında işlenen cinayeti araştırmaya giden FBI dedektiflerinin gizemli hikâyesini takip ediyor.

Yeni Martin Scorsese Filmi “Killers of the Flower Moon”  Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmin oyuncu kadrosunda DiCaprio ve De Niro’nun yanı sıra Lily Gladstone da yer alıyor. Gladstone Mollie Kyle karakterini canlandırıyor ve DiCaprio’nun karakteri Ernest Burkhart ile beklenmedik bir aşk yaşıyor. Bu aşk anlatısı, Osage halkının gerçek hikâyesinin ortaya çıkmasında bir tür araç olarak ele alınıyor.

DiCaprio, Cannes’daki gösterim sırasında filmin yerli halkı ne şekilde ele aldığını; kendisinin ve ekibin hikâyeyi anlatmaya nasıl yaklaştığını da aktardı.

Killers of the Flower Moon Yeni Fragman

Scorsese’nin her gün bölgede olduğunu ve toplulukla iletişim hâlinde bulunduğunu kaydeden oyuncu, şunları aktardı:

- Reklam -

“Gerçek hikâyeleri duymaya çalışıyorduk. Gerçeği elimizdne geldiğince en iyi şekilde bir araya getirmeye çalışıyorduk. İnsanlar film hakkıdna ne düşünürse düşünsün, hepimizin bu işi en iyi şekilde yaptığını biliyorum. Gerçek hikâyelere saygı göstermek ve bunları filme daihl etmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.”

Filmin senaryosu Scorsese ve Eric Roth tarafından kaleme alınırken yapımda yer alan diğer oyuncular şu şekilde sıralanıyor:

Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, John Lithgow, Brendan Fraser, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Louis Cancelmi, Tatanka Means, Michael Abbot Jr, Pat Healy, Scott Shepard, Jason Isbell ve Sturgill Simpson.

Killers of the Flower Moon Yeni Fragman - Martin Scorsese

3 saat 26 dakikalık perde süresine sahip olan yapım, önce sinema salonlarında ardından da Apple TV+ üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Killers of the Flower Moon’un vizyon tarihi ise 6 Ekim 2023.

Siz Martin Scorsese’nin yeni filmi Killers of the Flower Moon için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla haber için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Xbox Game Pass Temmuz 2023 Oyunları Belli Oldu: GTA 5 Geldi

GTA 5 Xbox Game Pass’e Geldi: İşte Microsoft’un Oyun Abonelik Hizmetinin Temmuz 2023 Oyunları

Fede Álvarez Yeni Alien Filmi

Uruguaylı Yönetmen Fede Álvarez’in Yeni “Alien” Filminde Çekimler Tamamlandı