in ,

Yeni Live-Action “Masters of the Universe” Filminde He-Man’i Nicholas Galitzine Canlandıracak

Yeni Masters of the Universe filminde He-Man karakterini canlandıracak isim Nicholas Galitzine oldu. Amazon MGM Studios’tan yeni bir live-action uyarlama geliyor.

Yeni Masters of the Universe Filmi Başrol Nicholas Galitzine
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Masters of the Universe filmi He-Man’ini Red, White & Royal Blue’da buldu. Nicholas Galitzine, Mattel’ın ünlü karakterini perdeye taşımaya hazırlanıyor.

1981 yılında Roger Sweet tarafından yaratılan kurgusal karakter He-Man; çizgi filmden oyuncaklara, video oyundan edebiyata birçok farklı medyumda uzun yıllar kendisine yer bulmayı başardı.

Son olarak Netflix’in ele aldığı Masters of the Universe markası, şimdilerde Amazon MGM Studios ile yeni bir live-action maceraya hazırlanıyor.

- Reklam -

Bu yıl Mary & George dizisi ve The Idea of You filmi ile izleyicilerin karşısına çıkan Nicholas Galitzine, uzun süredir geliştirme aşamasında olan Masters of the Universe filminde Güç Kılıcı’nı kuşanmak için gün sayıyor. Variety’nin haberine göre Galitzine, kahraman He-Man rolünü üstlenecek kişi olacak.

Yeni Masters of the Universe Film Başrol Nicholas Galitzine

Bumblebee’nin yönetmeni Travis Knight, ParaNorman’ın yazarı Chris Butler tarafından kaleme alınan senaryoyu yönetmek üzere filmin başına geçecek.

Yeni Masters of the Universe Filmi Başrol Kararı ile Hız Kazandı

Amazon MGM Studios film yapım ve geliştirme başkanı Julie Rapaport yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sevilen Masters of the Universe’ü hayata geçirecek olmaktan heyecan duyuyoruz. Son derece yetenekli Nicholas Galitzine’ı He-Man’imiz olarak duyurmaktan daha fazla heyecanlanamazdık. Karakterin ve evreninin bu yeni versiyonu Eternia’dan buraya kadar izleyicileri memnun edecek epik bir film olacak.”

- Reklam -

Daha önce 1987’de live-action olarak ele alınan Masters of the Universe filminde He-Man karakterini Dolph Lundgren, İskeletor’u ise Frank Langella canlandırmıştı. Cannon Films tarafından perdeye taşınan bu yapım bütçe problemleri yaşadı ve gişede başarısız bir sınav verdi. Yıllar içerisinde yeni bir live-action projesi için girişimler oldu ancak bu hamleler bir türlü nihayete erdirilemedi.

Yeni Masters of the Universe Filmi Başrolü Nicholas Galitzine

Son olarak Netflix, Kyle Allen’ın He-Man rolünde yer alacağı ve Adam ile Aaron Nee’nin yönetmenliğini üstleneceği bir uyarlama için kolları sıvadı. Ancak dijital yayın platformu yaklaşık 30 milyon dolar harcadıktan sonra bu filmi iptal ederek projeyi rafa kaldırdı.

Yeni Masters of the Universe filmi 5 Haziran 2026’da gösterime girecek.

Siz He-Man rolü için Nicholas Galitzine tercihini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Kimsenin aklına gelmedi mi bilmiyorum ama Chris Hemsworth sanki bu rol için biçilmiş kaftandı gibi geliyor bana. Hem sempatik hem iri yarı kaslı bir adam. Bu çocuk çok itici geldi bana.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Young Sherlock Holmes Dizisi Guy Ritchie Başrol

Guy Ritchie’den Sherlock Holmes’ün Gençliğini Anlatacak Bir Dizi Geliyor: Başrol Belli Oldu

Viggo Mortensen - The Hunt for Gollum - Aragorn Rolü

Viggo Mortensen, Yeni “Yüzüklerin Efendisi” Filminde Aragorn’u Canlandırma Fikrine Sıcak Bakıyor