in ,

Emre Güler’den Düşle Gerçeği Birbirine Katan Tuhaf Bir Aşk Hikâyesi: “Yoldan Düşme Zamanı”

Emre Güler’in ilk kitabı “Yoldan Düşme Zamanı” okuru gerçekle hayalin iç içe geçtiği tuhaf bir aşk hikâyesine davet ediyor.

Yoldan Düşme Zamanı: Emre Güler'den Tuhaf Bir Aşk Hikâyesi
- Reklam -
- Reklam -

Emre Güler imzalı Yoldan Düşme Zamanı 2021 yılında Sapiens Yayınları etiketiyle yayımlandı. Eser, gerçeğin sınırlarını sorgulayan karanlık bir aşk hikâyesini konu alıyor.

İstanbul’da doğup büyüyen Emre Güler, 2016 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun oldu. Medya sektöründe pazarlama alanında ve Otohaber dergisinde muhabir olarak çalıştı. Şimdilerde özel sektörde İç Denetçi olarak görev alan Güler, edebiyat dünyasında da eserleriyle kendisini göstermeyi sürdürüyor.

Güler’in ilk kitabı Yoldan Düşme Zamanı 2021 yılında, ikinci kitabı Isabelle Severse ise 2023 yılında okurlarla buluştu.

- Reklam -

“Yoldan Düşme Zamanı” – İlkelliğe Bir Tepki

Yoldan Düşme Zamanı bedensel dismorfik bozukluk yaşadığı için kendi yüzüne bile katlanamayan Cemal’in farklı katmanlarda gelişen tuhaf öyküsünü takip ediyor.

Emre Güler, Cemal karakterinin perde arkasını şu sözlerle aktarıyor:

“Cemal’in yalnızlığı, karşılıksız aşkı, her şeyi arkasında bırakıp gitme isteği, gidemeyişi ve beklentileri, kendi içinde katmanlar, incelikler, etrafımızı sarıp sarmalayan ilkelliğe bir tepkiyi barındırıyor.”

Kaderimizin, hayatımızın, karakterimizin ne kadarının, nasıl göründüğümüze bağlı olduğu beni hep düşündürmüştür,” diyen Güler, Cemal karakterini yaratırken bu durumu “kendisini oldukça çirkin bulan bir adamın gözünden” sorgulamak istediğini ifade ediyor.

Eserin yazım sürecinde mesleki hayatına ara verdiğini kaydeden Güler, Yoldan Düşme Zamanı’nı hayatının en cesur hissettiği döneminde kaleme aldığını aktarıyor.

Yoldan Düşme Zamanı - Emre Güler

Yolda kaybolmanın, geri dönmemenin, uzaklarda süren sonsuz bir arayış içinde yitip gitmenin izini süren Yoldan Düşme Zamanı’ndan tadımlık bir ÖN OKUMA bölümü için buraya tıklayabilirsiniz.

Yoldan Düşme Zamanı – Emre Güler | Arka Kapak Tanıtımı

Aynadaki suretine katlanamayan bir adam.

- Reklam -

Acı yok, açlık yok, uyku nicedir uğramamış gözlerine…

Derken, bir sevda takılır kalbin oltasına.

Cennetten sürgün edilen, aynadaki suretin aslı olur. Ama geçmiş acı yüklü, kesip atası var cemalini…

Ne kadar yakarsan yak meleklerin kanatları görünmez ki…

​Yoldan Düşme Zamanı, hayalle gerçeğin karıştığı, yüreklerin ateşsiz yandığı, aktörleri pek garip bir sevda hikâyesi.

​Zamanın ve mekânın sonsuz ikilemi…

Toplamda 314 sayfadan oluşan romanın editörlüğünü Derya Duru, grafik tasarımını Ömür Aydın üstleniyor. Eser, Sapiens Yayınları’nın Edebiyat Kitaplığı dizisinin 19. adımı olarak yayımlanıyor.

Kitaba dair yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


Bu bir tanıtım içeriğidir.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Marvel vs. DC Temalı Dövüş Oyunu - Mortal Kombat - NetherRealm

“Mortal Kombat” Serisinin Yaratıcısı, “Marvel vs. DC” Temalı Dövüş Oyunu Yapmak İstiyor

The Expendables 4 Fragmanı Paylaşıldı

“Cehennem Melekleri 4”ün Yeni Fragmanı Şiddet Dolu Sahneleri Gözler Önüne Seriyor