in , ,

“Cehennem Melekleri 4”ün Yeni Fragmanı Şiddet Dolu Sahneleri Gözler Önüne Seriyor

The Expendables 4 filminden yeni bir fragman yayınlandı. Şiddet dozunun iyice arttığını gösteren görüntüler, aksiyon dolu bir macera vadediyor.

The Expendables 4 Fragmanı Paylaşıldı
- Reklam -
- Reklam -

The Expendables 4 filminden kırmızı bant fragmanı paylaşıldı. Cehennem Melekleri 4, şiddet sahneleri ve aksiyon dolu anlarıyla hayranlarına göz kırpıyor.

10 yıllık bir aranın ardından gelen devam macerası, vahşi ve kanlı sahneleriyle serinin köklerine sadık kalarak R derecesiyle, yani 18 yaş ve üzerine uygun olarak geri dönüyor. Sylvester Stallone’un Barney Ross’u, Jason Statham’ın Lee Christmas’ı ve ekip arkadaşlarını aksiyon dolu yeni bir görev için tekrar bir araya getiren bu devam filmi, Cehennem Melekleri 3’ün 2014 yılında aldığı PG-13 derecesinin hayal kırıklığı yaratan sonucunun ardından, serinin esas izleyici kitlesiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Lionsgate’in YouTube kanalında paylaşılan fragman, patlamaların ve araçlardaki kaosun yanı sıra, düşmanların acımasızca öldürüldüğü vahşi sahneleriyle dolu. İzleyicileri kan ve iç organ sahneleriyle selamlayan fragman, serinin geri dönüşünün adeta bir garantisi niteliğinde.

- Reklam -

The Expendables 4 Fragmanı Paylaşıldı

İlk iki filmdeki aşırı vahşet sahneleri Stallone, Statham, Dolph Lundgren ve diğer yıldızların düşmanları kan ve parçalanmış organlarla alt ettiği sahnelerle doluydu. Bu görüntüler ağır bir tonla sunulmuyor, tam aksine filmlerin eğlenceli yanını oluşturuyordu. Görünüşe göre bu da serinin başarısının vazgeçilmez bir bileşeni.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Expendables 4 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

10 yıl aranın ardından gelen devam filminde Sylvester Stallone ve Jason Statham’a eşlik eden isimler arasında 50 Cent, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran, Dolph Lundgren, Randy Couture ve Andy Garcia yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Scott Waugh üstleniyor.

The Expendables 4, 22 Eylül 2023 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Uzun süredir beklenen devam filmi hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yoldan Düşme Zamanı: Emre Güler'den Tuhaf Bir Aşk Hikâyesi

Emre Güler’den Düşle Gerçeği Birbirine Katan Tuhaf Bir Aşk Hikâyesi: “Yoldan Düşme Zamanı”

Neptün'de Bulunan 'Gizemli Karanlık Leke' Dünya'dan İlk Kez Görüntülendi

Neptün’deki ‘Gizemli Karanlık Leke’ Dünya’dan İlk Kez Görüntülendi