in

Netflix, Sevilen Oyun “Cuphead”i Animasyon Dizisi Yapacak

2017’nin en sevilen parkur oyunlarından Cuphead, Netflix’in ellerinde animasyon dizisi oluyor. “The Cuphead Show”a hazır olun!

Cuphead
- Reklam -
- Reklam -

Oldukça güçlü bir film kataloğuna sahip olan Netflix, bu kataloğu çeşitlendirmeye devam ediyor. Animasyon filmlerine pek de yabancı olmayan firma şimdi de Cuphead‘e bir parmak daldırmış durumda. 2017 yılının en beğenilen parkur oyunlarından olan Cuphead, kafaları fincan olan iki kardeşin maceralarını konu alıyor.

Netflix, StudioMDHR’ın oyununa dayanan, Cuphead ve kardeşi Mugman’ın şeytana olan kumar borçlarından kurtulmak için Inkwell Adaları’na gidişlerini konu edinen The Cuphead Show adlı bir animasyon dizisi çıkarmayı planladıklarını duyurdu.

Dizi, Fleischer’dan etkilenen ve oyunun sanat stilini belirleyen el çizimleriyle gerçekleştirilecek. Ayrıca oyunun yetişkin tonuna uygun hikâyeler anlatarak ana hikâyeyi geliştirecekler.

- Reklam -

Ne dizinin yaratıcı ekibi ne de bir çıkış tarihi henüz ortalarda var. Cuphead’in yaratıcılarından Chad ve Jared Moldenhauer projenin yapımcıları arasında yer alıyor. Star Wars ve Mickey Mouse gibi klasiklerin yeni animasyon serilerinde çalışan Dave Wasson ve Rocko’s Modern Life’ın senaristlerinden Cosmo Serguson da bu işin içinde yer alıyor.

Cuphead

- Reklam -

Eh, Netflix bu dizi ile ağızlarımıza bir parmak bal çalacak mı onu göreceğiz. Kuşkusuz Cuphead hayranları bu habere sevinmiştir. Evrenin, dizi bazında genişleyecek olması muhakkak yeni oyunlara da neden olacaktır.

The Witcher, Castlevania ve Resident Evil gibi oyun uyarlamalarıyla Netflix birçok hayranın kalbini çalmaya devam ediyor.

Peki siz bu konuda hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Forumlarımızda bizlerle paylaşabilirsiniz!
Kaynak: Gizmodo


Amazon, Çalışanlarının Moralini Video Oyunlarla Yükseltecek!

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Aklımda tek soru, izlerken afakanlar basacak mı? Dahası, ona rağmen izlemekte inat edecek miyiz? :sweat_smile:

  2. Avatar for ohyespatates ohyespatates dedi ki:

    Oyunu gibi bizi kanser etmez umarım :smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batman

Daha Önce Hiç Yayınlanmamış Bir “Batman” Macerasının Çizimleri Artık Çevrimiçi

Cehennem Çiçekleri

Çevirmenin Çemberi: Cehennem Çiçekleri