in ,

“Bir Yazarla Birlikte Yol Almak”: Kalem Kahve Klavye’den Dikkat Çeken Dosya

Kalem Kahve Klavye ve Yazım Kılavuzu işbirliğiyle hazırlanan harika bir dosya sizlerle: “Bir Yazarla Birlikte Yol Almak: Türkiye’de Yazar-Yayıncı/Okur İlişkisi”

Bir Yazarla Birlikte Yol Almak - Kalem Kahve Klavye
- Reklam -
- Reklam -

Kültür sanat dünyasına dair hazırladığı harika içeriklerle dikkatleri üzerine çeken Kalem Kahve Klavye’de yayınlanan yeni dosya konusu ve içeriğiyle oldukça heyecan verici. Bir eserin yazardan okura geliş süreci, dünden bugüne değişen yayıncılık, bugünün okur yaklaşımları, Türkçe eserlerin yabancı dillere çeviri aşamaları, editörlük platformları ve edebiyat ajansları, son ekonomik gelişmelerin yayıncılığa muhtemel etkileri ve çok daha fazlasını içeren dosyaya yazarlar, yayınevleri, bağımsız editörler ve edebiyat ajanları konuk oldu. Akıllara takılan birçok soru işareti giderildi, konuşulmayanlar konuşuldu, kültür dünyamıza dair önemli bir eksiklik tamamlanmaya çalışıldı.

Dosyaya röportajlarıyla katkı sunan isimler şöyle:

Aytuğ Akdoğan, Birsen Ekim Özen, Çiğdem Aldatmaz, Çiğdem Bakırcıoğlu (Oğlak Yayınları), Doğu Yücel, Edebiyat Çekici, Kaan Murat Yanık, Mesut Örs (Bilgi Yayınevi), Mine Soysal, Münir Üstün (Profil Kitap), Nermin Mollaoğlu (Kalem Ajans), Nermin Yıldırım, Öykü Özçinik (Sel Yayıncılık), Özlem Esmergül (Destek Yayınları), Seval Akbıyık (Timaş Yayınları), Sevengül Sönmez ve Sezgin Kaymaz.

- Reklam -

Yorum ve eleştirileriyle konuk olan isimler ise şu şekilde:

Galip Dursun, Melisa Ayşegül Çal ve Emre Ayhan.

- Reklam -

kalem kahve klavye dosya2

“Bir Yazarla Birlikte Yol Almak: Türkiye’de Yazar-Yayıncı/Okur İlişkisi” başlıklı bu dopdolu dosyaya buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

klasik turk siiri 3 harut marut

Klasik Türk Şiirinde Fantastik Unsurlar #3: Hârut ve Mârut

murakami waseda ust

Haruki Murakami’nin Kişisel Arşivi Halka Açılıyor