in

ALF Televizyonlara Geri Dönüyor

90’ların sevilen komedi dizisi ALF’in yeniden çekimi için çalışmalara başlandı.

alf ust
- Reklam -
- Reklam -

90’lı yılların popüler komedi dizisi ALF, yıllar sonra yeniden bizlerle buluşmaya hazırlanıyor. Hollywood Reporter‘da yer alan özel bir habere göre Warner Bros kıllı dostumuzu tekrardan ekranlara taşımak için kolları sıvadı.

Vakti zamanında her pazar TRT’de yayınlanan ve çocukluğumuzun vazgeçilmezlerinden biri olan ALF (Alien Life Form), Melmac gezegeninden gelen fakat uzay gemisi bozulduğu için dünyaya zorunlu iniş yapmak zorunda kalan kısa boylu, bol kıllı ve kedi düşkünü bir uzaylının yaşadıklarını konu alırdı. Tanner ailesinin yanında yaşamaya başlayan ALF durmadan bir şeyler yer ve her zaman şikayet ederdi. Evin kedisi Şanslı’yı mideye indirmek için attığı taklalar görülmeye değerdi. Tabii Müşfik Kenter’in muazzam Türkçe seslendirmesini de unutmamak gerek…

İşte şimdi o dizi bir yeniden çekimle karşımızda olacak. Söylenenlere bakılırsa ALF dünyamıza geri dönecek ve bu sefer başka bir ailenin yanında kalacak. Dizinin orijinal senaristleri Tom Patchett ve Paul Fusco da kadroda yer alacak.

- Reklam -

Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı şimdilik belli değil ama hem popülaritesi hem de yeniden yapımların  bu sıralar çok revaçta olması sebebiyle çok da zorlanacaklarını sanmıyoruz. Hem bu sayede belki birileri eski diziyi de yeniden televizyonlarımıza geri getirir.

- Reklam -

En kısa zamanda izleyebilmek dileğiyle!

YouTube video

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for _OZ _OZ dedi ki:

    Peter Dinklage canlandırıyormuş :stuck_out_tongue:

  2. Avatar for mit mit dedi ki:

    Hahaha, olur mu olur :slight_smile:

  3. Avatar for frht45 frht45 dedi ki:

    Rahmetli Müşfik Kenter’de olsaydı seslendirmeyi yapsaydı ne güzel olurdu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

anathem inceleme

Bilimkurgu ve Felsefenin Doruklarında Gezinen Farklı Bir Tat: Anathem

amerikan masallari ust

Oz Büyücüsü’nün Yazarından “Amerikan Masalları” Raflarda