in

Alice Harikalar Diyarında ve Oz Büyücüsü Tek Filmde: Dorothy & Alice

Netflix, Alice Harikalar Diyarında ile Oz Büyücüsü evrenlerini bir araya getiren “Dorothy & Alice” adlı yeni film projesini duyurdu.

Alice Harikalar Diyarında ve Oz Büyücüsü Dorothy & Alice
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, masal dünyasının en sevilen ama aynı zamanda da en bedbaht iki kızı olan Dorothy ve Alice’i bir araya getirmeye hazırlanıyor. Üstelik epik bir macera eşliğinde…

Collider‘da yer alan habere göre kanal yetkilileri bu iki ünlü masal karakterini bir araya getiren bir film için kolları sıvamış durumda. Hatta senaryo için şimdiden Anna Klassen ile anlaşma sağlanmış durumda.

Film, Oz Diyarı’dan döndükten sonra durmadan kâbuslar gören Dorothy’nin bir uyku hastalıkları kliniğine yatırılmasıyla başlıyor. Dorothy ve Alice burada tanışıyor ve doğal olarak kısa sürede çok iyi arkadaş oluyorlar. Tabii ardından ikisini de fantastik bir macera bekliyor.

- Reklam -

Dizinin konusu için yayınlanan tanıtım metni şu şekilde:

“Dorothy Gale, Oz Diyarı’nın yıkıldığıyla ilgili kâbuslar görmektedir. Onun gibi rahatsız edici, canlı rüyalar gören kızların tedavi edildiği bir kliniğe yollanan Dorothy çok geçmeden Alice ile arkadaş olur. Ama Alice adlı bu gizemli kız sadece hayali bir dünyayı değil, bizim yaşadığımız dünyayı da kurtarması gereken, tehlikeli bir görevdedir.”

- Reklam -

Bununla birlikte, senarist Klassen’in kadroya katılmasıyla senaryoda bazı değişikliklerin olduğu söylenmiş. Ama bunların ne olduğu açıklanmamış.

Dorothy ve Alice’in ne zaman yayınlanacağı ya da bu sorunlu kızlarımızı kimin canlandıracağı şimdilik belli değil. Yine de bunca sene soran bile çok sevdiğimiz bu iki evrenin birleştiğini düşünmek heyecan verici. Siz ne dersiniz?

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Godzilla vs Kong beklerken gelen versusa bak…

  2. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Dorothy vs Godzilla olsun.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

got oyuncular

Game of Thrones 8. Sezon Öncesi Yeni Video: Oyuncular Unutmaz!

kara delik

Bilim Tarihinde Önemli Bir Gün: Bir Kara Delik İlk Defa Fotoğraflandı