in

Cobra Kai 4. Sezon Çekimleri Başladı: Karate Kid Efsanesi Netflix’te Hayat Bulmaya Devam Ediyor

Cobra Kai 4. Sezon çekimleri başladı. Youtube’dan Netflix’e transfer olan dizi, Karate Kid macerasının derinliklerine doğru inmeye devam ediyor.

Cobra Kai 4. Sezon Çekimleri
- Reklam -
- Reklam -

Cobra Kai 4. sezon çekimlerinin başladı. Haberin gelmesiyle serinin devamı da hayranları heyecanlandırmış oldu. Karate Kid serisi birkaç yıl önce televizyon serisi olarak geri dönmüş ve Johnny Lawrence (William Zapka) ile Daniel LaRusso (Ralph Macchio) karakterlerinin maceralarını hayranlarla buluşturmaya başlamıştı.

Aslında Cobra Kai hayranların sevdiği fakat bir o kadar da gölgede kalan bir seriydi. Bunun en büyük sebeplerinden biri olarak dizinin ilk iki sezonunun YouTube Premium ile yayınlanmış olması gösteriliyor. Fakat seri 2020 yılında Netflix’te transfer oldu. Böylece çok daha büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Hatta Netflix’in orijinal yapımı olan Bridgerton dizisini bile izlenme oranlarında geçti. Böylelikle devam sezonları için büyük bir umut doğmuş oldu.

Serinin üçüncü sezonuysa 2021’nin başında Netflix’te yayınlandı ve yine izlenme oranlarında üst sıralarda yer aldı. Karate Kid evreninde geçen bu maceranın son bölümü, hayranların devamı için daha da heyecanlandığı bir noktada bitmişti.

- Reklam -

Daniel ve Johnny birliklere katılmış ve Cobra Kai’ın işini tamamen bitirmek için All-Valley Tournament hazırlıklarına başlamıştı. Heyecanlı bir sezon finaliyle birlikte hayranların dizinin devamı için endişelenmesine gerek yoktu zira dizi, dördüncü sezon onayını çoktan almıştı. Bu yüzden dizinin yapımcıları Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg’in maceranın devamını kurgulamak için yeterli zamanı vardı.

Cobra Kai 4. sezon çekimleri

Cobra Kai 4. Sezon Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Üçüncü sezonun Netflix’te yayınlanmasının üzerinden henüz sadece iki ay geçmiş olmasına rağmen 4. sezonun prodüksiyonu başlamış durumda.

Dizinin resmi Twitter hesabı, çekimlerin başladığını duyurdu. Gönderide ayrıca dördüncü sezonun ilk bölümünün senaryosunun yer aldığı bir fotoğraf da paylaşıldı. Fotoğrafta ilk bölümün adının “Let’s Begin” (Hadi Başlayalım) olduğu görülüyor. Eagle Fang Karate, Miyagi-Do ve Cobra Kai logoları arka planda mevcut.

Üçüncü sezonda dizinin Netflix’e geçmesiyle hayranlar ikinci sezondan sonra neler olacağını görmek için bir buçuk yıl beklemek durumunda kalmışlardı. Neyse ki çekimlerin başlamasıyla sonraki sezona daha erken bir tarihte platformdaki yerini alabilir. Cobra Kai 4. sezon ne zaman yayınlanacak sorusu henüz resmi olarak yanıtlanmasa da 2021 yılının son çeyreğinde yeni bölümlerin izleyici ile buluşacağı düşünülüyor.

Cobra Kai serisi ve 4. sezon çekimlerinin başlaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni sezonda bizleri neler bekliyor? Dördüncü sezonla ilgili tüm tahminlerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for kara kara dedi ki:
    1. sezon final sezonu olmasın .Hastası ,fanıyım yıllık ,Karate Kid challenge süremi uzattı.Pat Morita olsa daha neler anlatılırdı kim bilir .3.sezon çok uzak yıllara götürdü beni başarılı ve seyredilir buluyorum .

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Az Roman - Orhan Duru | Haftanın Kitabı #165

Az Roman – Orhan Duru | Haftanın Kitabı #165

Çekiliş: "Göklerden Gelen Umut"

Çekiliş: “Göklerden Gelen Umut” Kitabını 12 Kişiye Yazarından İmzalı Hediye Ediyoruz