in

Kaza Sonrası Cowboy Bebop Çekimleri Ertelendi

Cowboy Bebop animesinden uyarlanan Netflix dizisi, sette yaşanan kaza sonucu ertelendi. Dizinin başrolü John Cho’nun uzun bir süre tedavi görmesi gerekecek.

Cowboy Bebop
- Reklam -
- Reklam -

Uzayın korsanlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Kült anime serisi Cowboy Bebop için hazırlanan live-action Netflix dizisinden tatsız bir kaza haberi geldi. Dizinin başrollerinden Spike Spiegel’ı canlandıran John Cho, sette yaşadığı kaza sonucu dizinden yaralandı. Netlix, diziyi geçici süreliğine askıya aldı.

Ünlü oyuncuya dair gelen son haberler, sürecin ciddiyetini gösterir nitelikte. Yeni Zelanda’da gerçekleştirilen çekimler sırasında dizinden yaralanan aktör, ameliyat için Los Angelas’a gönderildi. Neticede, Netflix diziyi belirsiz bir süreliğine ertelemiş oldu. John Cho’nun ameliyat sonrası tedavisine devam edilecek. Rehabilitasyonun da en az 7 – 9 ay sürmesi bekleniyor.

Netflix, Başrolünden Vazgeçmeyi Düşünmüyor

Netflix’in oyuncunun sağlığı düzelene kadar diziye ara vereceği öğrenildi. Kazadan önce, dizinin birkaç bölümünün çekimi kısmen de olsa tamamlanmış. Haliyle sürece en başından, yeni bir isimle başlanması gibi bir durum da söz konusu değil.

- Reklam -

Harold & Kumar Go to White Castle, Star Trek, Star Trek Into Darkness, Searching gibi yapımlarla seyircinin karşısına çıkan Güney Koreli aktörün başına gelenler üzüntüyle karşılandı.

1998 tarihli ve 24 bölümden oluşan, orijinal adı Kaubôi bibappu olan animenin gerçek oyuncularla uyarlanan yeni Netflix dizisi, toplamda 10 bölümden oluşacak. Yeni dizinin konusunun, animesinden daha farklı olması bekleniyor.

- Reklam -

Filmde yer alan diğer oyuncular arasında Mustafa Shakir, Daniella Pineda, Alex Hassell ve Elena Satine gibi isimler var.

Cowboy Bebop, daha önce 2001 yılında yapılan anime formatında bir film uyarlamasına da sahip.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Bu haberden yola çıkarak paylaşılan bir başka bilgi canımı daha da sıktı. Bizdeki sektörde sadece güvenlik değil, haklar konusu da sıkıntılı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow 2 Senaryosu Tamamlandı

Station Eleven

HBO Dizisi Station Eleven’da Kadro Netleşiyor