in

HBO Dizisi Station Eleven’da Kadro Netleşiyor

Kıyamet sonrası dünyada geçen Station Eleven romanı, HBO Max dizisi oluyor. Dizinin bazı başrolleri belli oldu.

Station Eleven
- Reklam -
- Reklam -

HBO Max kanalı yeni dizilerle ekranlara yelken açacağı döneme girmek üzere. Bu yeni dizilerden bir tanesi de, hakkındaki detayları henüz ortaya çıkmış olan Station Eleven. Geçtiğimiz günlerde açıklanan bilgilere göre Mackenzie Davis ve Himesh Patel, Station Eleven’ın başrol oyuncuları olacaklar.

Ortalama 10 bölümden oluşması planlanan dizi, kıyamet sonrası bir dünyayı anlatacak. Dizi, Emily St. John Mandel’ın aynı isimli kitabını temel alacak. Yapımcılığı üstlenen firma Paramount Tv ve yapımcı ise Netflix’in Maniac dizisinin yapımcısı olan Patrick Somerville olacak. Somerville, aynı zamanda dizinin senaristliğini de üstlenmiş.

Dizi, Birden Fazla Zamanda Geçecek

Station Eleven, çoklu bir zaman çizelgesine sahip. Yani birden fazla zaman diliminde geçen bir dizi olacak.  Station Eleven’ın dünyasına kıyameti getiren şey, yıkıcı bir grip salgını olarak tasarlanmış. Hikayede ise bu gripten hayatta kalan birçok insan olacak ve sonraki bölümlerde bu insanların yeni bir dünya inşa etme çabalarına tanıklık edeceğiz. Davis dizide Georgia Gribinden hayatta kalmış olan, Kirsten isimli bir kadını canlandıracak. Patel, Jeevan isimli, lider ruhlu, hayatta kalmış bir adamı ekrana taşıyacak.

- Reklam -

Davis AMC’nin sevilen dizisi Halt and Cath Fire’ın dört sezonunda da yer almıştı. Station Eleven’dan önce onu görebileceğiniz proje ise kasım ayında vizyona girecek Terminator: Dark Fate. Patel ise Yesterday isimli bir komedi dizisiyle ekranlara gelmişti; aralık ayında izleyenlerle buluşması beklenen The Aeronauts isimli filmde ise Patel’i izleyebilirsiniz.

- Reklam -

HBO Max, 2020’nin ilkbaharında yayın hayatına başlayacak. Sadece kendi orijinal yapımlarını değil, aynı zamanda WarnerMedia gibi üçüncü parti içerik sağlayıcısı stüdyoların da yapımlarını ekranlara getirecek. Ayrıca bu kanalın en büyük özelliği, Friends gibi ‘eski ama değerli’ dizileri HD olarak izleyenlerle buluşturması olacak. Station Eleven’ın ise gelecek yılın ilkbaharında kanalın yayın hayatına başlamasıyla beraber yayınlanması bekleniyor.

Dilimize İstasyon On Bir adıyla çevrilen kitabın baskısı, ülkemizde Pegasus Yayınları tarafından yapılıyor.

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cowboy Bebop

Kaza Sonrası Cowboy Bebop Çekimleri Ertelendi

Tess Gerritsen

Tess Gerritsen En Son Romanıyla Raflarda