in

Doctor Who, 2019’da Yok

Zaman Lordu’nun yeni serüvenlerini izlemek isteyenler 2020’ye kadar beklemek zorunda.

Doctor Who, 2019
- Reklam -
- Reklam -

BBC’nin 1963’ten beri yayınlanan kült bilimkurgu dizisi Doctor Who, 2019 yılını es geçecek. Kanal yetkililerinin 11. sezonun final bölümünün ardından yaptığı açıklamaya göre yeni sezonu izlemek için 2020’ye kadar beklememiz gerekecek.

Bildiğiniz gibi, bu yıl dizinin tarihinde bir milat gerçekleşmiş ve Doctor’un son reenkarnasyonu ilk kez bir kadın olmuştu. Jodie Whittaker tarafından canlandırılan 13. Doctor kimileri tarafından eleştirilse de BBC’nin açıklamalarına göre dizinin izlenme oranları 2011’deki yeni başlangıçtan beri hiç olmadığı kadar yüksek. Dünya çapında 11 milyon kişi tarafından izlenen yapım aynı zamanda 2018’in en çok izlenen ikinci dizisi olma başarısını da gösterdi (Birincisi Bodyguard).

Güzel haber, Jodie Whittaker’ın söylentilerin aksine dizide kalacağını ve 12. sezonda da Doctor’u canlandırmaya devam edeceğini açıklaması oldu. Aynı zamanda dizinin yapımcısı Chris Chibnall da boş durmadıklarını ve yeni bölümlerin çekimlerine devam ettiklerini açıkladı. Bradley Walsh, Mandip Gill ve Tosin Cole da rollerini canlandırmaya devam edecekler.

- Reklam -
- Reklam -

O zaman neden 2019 yılını es geçiyorlar diye sorası geliyor insanın, değil mi? Ne yazık ki bu konuyla ilgili başka bir açıklama yok. Tek bildiğimiz 1 Ocak 2019‘da Yeni Yıl Özel Bölümü’nü izleyeceğimiz ve ondan sonra 1 yıl bekleyeceğimiz. O bölümle ilgili yayınlanan son kısa fragmana hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

YouTube video

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ruh Müziği - Terry Pratchett

Diskdünya’da Sıra “Ruh Müziği”nde

H.P. Lovecraft Yaratıkları

H.P. Lovecraft’ın Yaratıklarına Kısa Bir Bakış