in

Netflix’in Popüler Dizilerinden “Emily in Paris”in 3. Sezonundan İlk Görseller Paylaşıldı

Emily in Paris 3. sezon için ilk bakış görselleri yayınlandı. Netflix’in popüler dizisinin devam bölümlerinde işler daha da karmaşık bir hâl alacak gibi gözüküyor.

Emily in Paris 3. Sezon ilk bakış görselleri
- Reklam -
- Reklam -

Emily in Paris 3. sezon için yayınlanan ilk bakış görselleri, popüler Netflix dizisindeki işlerin daha da karmaşık bir hâl alacağını gösteriyor.

Sex and the City yaratıcısı Darren Star tarafından Netflix için hazırlanan Emily in Paris, lüks Fransız pazarlama firması Savior’a Amerikan bakış açısı getirmek için Paris’te bir iş fırsatını kabul eden Lily Collins’in canlandırdığı Emily Cooper’ın maceralarını anlatıyor. Emily, Fransa’daki hayata alışırken başlangıçta kültür şokuyla uğraşır, ancak sonunda arkadaşlarının ve meslektaşlarının sevgisini ve güvenini kazanır. Emily’nin aşk hayatı, yol boyunca birçok potansiyel taliple karşılaştığı için hikâyenin merkezinde yer alıyor. Ancak onunla Gabriel arasında yaşanan romantik anlar, dizinin ilk sezonundan bu yana merkezi bir yer tutuyor.

Emily in Paris 3. Sezon ilk bakış görselleri

- Reklam -

İlk iki sezonu özellikle izleyiciler tarafından çokça beğenilen Emily in Paris, 3. ve 4. sezon onaylarını bu yılın başlarında birlikte almıştı. İzleyiciler özellikle hikâyenin 3. sezonda nasıl devam edeceğini merak ediyorlardı, özellikle de Emily’nin aşk itirafıyla karışan 2. sezonun hafif üzücü bitiminden sonra. Emily’nin iş yeri de 2. sezonun sonunda, Savoir’deki meslektaşlarının çoğu şirketten ayrıldığı için kargaşa içindeydi.

Emily in Paris 3. Sezon Ne Zaman Sorusu Henüz Cevap Bulmadı

Şimdi Netflix, hayranların Emily in Paris’in 3. sezonuna ilk bakış atmasını sağlayan bir grup fotoğraf paylaştı. Hepsi gösterinin gidişatını belirlerken, özellikle bir tanesinde Emily ve Gabriel’in hararetli bir sohbeti göze çarpıyor. Diğer resimler, Emily’nin 2. sezon aşkı Alfie’yle birlikte arkadaşları Camille ve Mindy ile arayı kapattığını gösteriyor. Sylvie ve Emily’nin diğer iş arkadaşları da yeni kariyer yolculuklarına çıkarken görülüyor.

Emily in Paris 3. Sezon netflix

Emily in Paris 3. Sezon alfie

Emily in Paris 3. Sezon netflix

Emily 3. Sezon ilk bakış

- Reklam -

Paris netflix 3. Sezon arkadaşları

Emily in Paris 3. Sezon

Sylvie’nin (Philippine Leroy-Beaulieu) Savior’dan ayrılıp kendi şirketi Agence Grateau’yu açmasıyla biten Emily in Paris’in 2. sezonundan sonra yeni görüntüler Emily’nin onunla ve eski meslektaşlarıyla birlikte daha komik iş yeri şakalarının geleceğini ortaya koyuyor. Emily’nin kariyer yolunda ufukta kesinlikle bazı değişiklikler olsa da, ilk bakış görselleri tanıdık karakteristik özelliklerini de geride bırakmayacağını ortaya koyuyor.

Dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı. Ancak bu yılın sonunda gelebileceği tahmin ediliyor.

Emily in Paris’in 3. sezonu için yayınlanan ilk bakış görsellerini sizler nasıl buldunuz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

emilia clarke Daenerys Targaryen game of thrones

İddia: Emilia Clarke, Daenerys Rolüyle Game of Thrones Evrenine Geri Dönebilir

kertenkele benzeri antik canlı

150 Milyon Yıl Önceden Kalma Kertenkele Benzeri Antik Bir Sürüngen Türü Keşfedildi