in ,

Euphoria 2. Sezon Öncesi Noel Özel Bölümleri ile Geliyor

Euphoria 2. sezon öncesi Noel özel bölümleri ile geliyor. Ayrıca Zendaya ve dizinin yönetmeni, Malcolm and Marie adında başka bir filmle de karşımıza çıkacak.

Euphoria 2. Sezon Zendaya
- Reklam -
- Reklam -

Euphoria 2. sezon öncesi, iki özel bölüm geliyor. Noel zamanında yayınlanacak bu bölümler, sevilen HBO dizisini yeni sezona hazırlayacak.

Euphoria modern televizyondaki en vurucu işlerden birisi olarak öne çıkıyor. HBO kanalında yayınlanmasının verdiği özgürlükle ekranda gösterdikleri korkusuzluk ve 21. yüzyıl gençlerinin (en azından Amerika’da) yaşadıklarından haberdar bir yazar ekibinin varlığı diziyi sadece gençlere hitap eden bir dizi olmakla kalmayıp her yaşın izleyebileceği bir dram dizine dönüştürdü. Dizinin hayranları Koronavirüs pandemisi yüzünden çekimleri yapılamayan 2. sezonu beklerken özlemlerini giderecek iki özel bölüme kavuşacaklar.

Zendaya’nın Rue rolüyle tarihin en genç Emmy kazananı olmasını sağlayan dizi birisi Noel özel olmak üzere iki yeni bölüm çıkartacak. Bölümler pandemi sırasında, kurallara uyularak çekildi. Noel özel bölümünde Zendaya’yı 1. sezonun sonunda başına gelenleri anlamaya ve Noel kutlamaya çalışırken göreceğiz.

- Reklam -

Euphoria 2. Sezon Zendaya

Bölüm ayrıca Colman Domingo’yu da barındıracak. Colman, ilk sezonda Rue’nin de gittiği destek grubunda tanıştığımız ve bilgeliğiyle Rue’ya yardımcı olan Ali adındaki karakteri oynuyordu. Özel bölümün adı “Trouble Don’t Last Always” (Sorunlar Biter) olarak belirlendi.

Europhia’nın bazı bölümlerinde uzun süreler ekranda Zendaya’dan başka kimsenin olmadığı sahneler olduğunu düşünürsek muhtemelen tek kişiden oluşan bir özel bölüm dizi için çok sıra dışı durmuyor. İlk sezonunda uyuşturucudan cinselliğe, LGBT+’dan politikaya pek çok konu hakkında radikal fikirler sunan bir dizinin Noel anlayışını izlemek de ayrıca ilgi çekici olacaktır.

Noel özel bölümünün resmi sinopsisi şöyle (1. sezonun sonuyla alakalı spoiler içerebilecek bilgiler var):

“Jules tarafından terk edilip tekrar uyuşturucu kullanmasının ardından Rue’yu ilk kez göreceğimiz özel bölümde Rue bir yandan Noel kutlamalarıyla ilgilenirken diğer yandan yaşadıklarını hazmetmeye çalışıyor. Genel yönetmen Sam Levinson’un yazıp yönettiği bölümün adı “Trouble Don’t Last Always”. Bölümde ayrıca ilk sezonda da bulunan Colman Domingo rol alacak.”

- Reklam -

Euphoria Yönetmeni Sam Levinson’un Zendaya ve Washington’lu Pandemi Filmi Malcolm and Marie de Yolda!

Euphoria’nın genel yönetmeni Sam Levinson ile Zendaya’nın pandemide birlikte çalıştıkları tek proje bu bölümler değil. Levinson’un senaryosunu 6 günde hazırladığı Malcolm and Marie filmi de Netflix’te izleyiciyle buluşacak. Sadece Zendaya ve John David Washington’dan oluşan kadrosuyla Koronavirüs tedbirlerine uygun olarak çekildi. Malcolm and Marie’nin sinopsisini de aşağıdan okuyabilirsiniz:

“Genç yönetmen Malcolm (Washington) hem eleştirmenlerden övgü toplayıp hem de gişede başarılı olacağı kesin olan yeni filminin galasından eve döner. Evde kız arkadaşı Marie’yle (Zendaya) konuşmaya başladıktan sonra ilişkileriyle ilgili sırlar ortaya çıkar. Gece keskin bir dönüş alarak ikilinin aşkını sınamaya başlar.”

malcolm and marie

Euphoria’nın ikinci özel bölümüyle ilgili bilgiler gelince sizlerle paylaşacağız.

Peki siz Euphoria dizisini izliyor musunuz? Zendaya’dan ibaret bir bölümle ilgili düşünceleriniz neler? Malcolm and Marie filmi sizi heyecanlandırdı mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* David Bowie Kehanetleri: “İnternet Şimdiki Zamanı Temsil Ediyor” (1999)

Kaynak: Collider

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Safsatalar Ansiklopedisi - Immanuel Tolstoyevski | Yazarının Kaleminden

Safsatalar Ansiklopedisi – Immanuel Tolstoyevski | Yazarının Kaleminden

Time Dergisi kapak logo vote

Time Dergisi Tarihinde İlk Defa Logosunu Değiştirdi: Vote