in

Game of Thrones’un Öncesini Anlatacak The Long Night Dizisinin Kadrosu Genişliyor

Şu anki Game of Thrones evreninin geçmişini konu alacak ve Ak Gezenler’in ilk ortaya çıkışlarına şahit olacağımız “The Long Night” dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı.

night king game of thrones
- Reklam -

G.R.R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden uyarlanan Game of Thrones dizisi, final sezonuyla son sürat yaklaşmakta. Dizinin son sezonu hakkında her gün yeni şeyler öğrensek de hakkında pek bilgimizin olmadığı bir mesele daha var. Game of Thrones’un şu sıralar ön hazırlıkta olan yeni spin-off’u!

George R.R. Martin tarafından ismi The Long Night olarak duyurulan ve yine HBO ekranlarında izleyeceğimiz diziden haberler var. Bizleri şu anki Game of Thrones evreninin binlerce yıl öncesine götürecek olan yeni projenin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı:

Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX), Toby Regbo (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), Denise Gough (Angels in America), Ivanno Jeremiah (Black Mirror), Jamie Campbell Bower (The Twilight Saga: Breaking Dawn), Georgie Henley (The Chronicles of Narnia), Sheila Atim (Twelfth Night), Josh Whitehouse (Poldark) ve Alex Sharp (To the Bone) belli olan ilk isimler oldu. 21 Grams ve King Kong gibi filmlerden tanıdığımız Naomi Watts’ın da kadroda yerini aldığını daha önceden duyurmuştuk.

- Reklam -

George R.R. Martin ve Jane Goldman’ın senaryo koltuğuna oturduğu yapımın henüz çekimlerine başlanmadı. The Long Night’ın en iyi ihtimalle 2020’de hayranlarla buluşması bekleniyor.

- Reklam -

Westeros’un sırlarla dolu tarihini ve Ak Gezenler’in ortaya çıkışını anlatacak yeni diziyi şimdiden merakla beklemeye başladık bile.

Siz ne dersiniz?
Kaynak: Digital Spy

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

withcer oyku 2

Witcher: Bazı Şeyler Biter, Bazı Şeyler Başlar | Kısım 2

yeni parisin son gunleri ust

China Mieville İmzalı “Yeni Paris’in Son Günleri” Raflardaki Yerini Aldı