in

HBO’nun Joss Whedon İmzalı Bilimkurgu Dizisi “The Nevers”ta Başrol Belli Oldu

HBO’nun Joss Whedon imzalı yeni bilimkurgu dizisi “The Nevers”ta başrol belli oldu. The Fall, Merlin gibi yapımlardan hatırladığımız Laura Donnelly, dizinin netleşen ilk oyuncusu oldu.

joss whedon Laura Donnelly
- Reklam -
- Reklam -

Geçtiğimiz sene Joss Whedon için uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döneceğini söylemiş, üstelik bunun bir bilimkurgu projesiyle olacağını da duyurmuştuk. The Nevers başlıklı dizinin başrol oyuncusu netleşti, Laura Donnelly projede yer alan ilk isim oldu.

Variety‘nin haberine göre Joss Whedon’ın yeni dizisi The Nevers’ın başrolüne Laura Donnelly getirildi. Viktorya döneminde geçecek ve sıra dışı yeteneklere sahip bir grup kadının karanlık güçlerle mücadelesini konu edinecek dizide, Donnelly’yi Amalia True karakterini canlandırırken göreceğiz.

Kuzey İrlandalı oyuncuyu daha önce “Outlander”, “The Fall”, “Missing” ve “Merlin” gibi yapımlarda izleme fırsatı bulmuştuk. Ayrıca kendisini yaklaşmakta olan “Tolkien” filminde de görme şansına erişeceğiz.

- Reklam -

Buffy the Vampire Slayer, Angel ve Firefly gibi efsanelerin yaratıcısı Joss Whedon, Marvel (Avengers) ve DC filmlerinden sonra televizyona geri dönerek bizleri heyecanlandırmayı başarmıştı. Whedon’ın yazarı, yönetmeni ve yürütücü yapımcısı olduğu dizinin yapım ve yazım ekibinde Jane Espenson ve Doug Petrie de bulunuyor.

- Reklam -
Laura Donnelly
Laura Donnelly

The Nevers için henüz bir tarih verilmiş değil. Meraklı bekleyişimiz sürüyor!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

besinci cocuk ust

Doris Lessing’in Ünlü Korku Romanı “Beşinci Çocuk” Yeniden Bizlerle

Leonardo diCaprio del toro

Leonardo DiCaprio, del Toro’nun “Nightmare Alley” Filminde Rol Alabilir