in

HBO’nun Yeni Bilimkurgu Dizisi “The Nevers”ın Başına Joss Whedon Geçiyor

Joss Whedon uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına dönüyor! HBO’nun yeni bilimkurgu dizisi “The Nevers”, usta yönetmene emanet.

Joss Whedon HBO the nevers
- Reklam -
- Reklam -

Özellikle Buffy the Vampire Slayer, Angel ve Firefly gibi televizyon dizileriyle çok fazla insanı kendisine hayran bırakan Joss Whedon, Marvel ve DC filmlerinden sonra televizyona geri dönüyor!

Marvel’dan The Avengers ve Avengers: Age of Ultron’un, akabinde DC’den Justice League’inin başına geçen Whedon’ın sıradaki projesi HBO’nun şimdiden çok konuşulan bilimkurgu dizisi “The Nevers” oldu.

Varietynin haberine göre henüz geliştirme aşamasındayken ilk sezon onayını kapan yapım, Viktorya döneminde geçecek ve sıra dışı yeteneklere sahip bir grup kadının karanlık güçlerle mücadelesini konu edinecek.

- Reklam -
- Reklam -

Joss Whedon’ı yeniden, yeteneklerini rahatlıkla sergileyebileceği bir mecrada görmekten dolayı mutluyuz. Siz ne dersiniz?

Onur Selamet

1993 İstanbul. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Çeşitli kısa ve orta metraj film projelerinde yer aldı. Öyküleri kimi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. 2013'ten beri üç arkadaşıyla birlikte Marşandiz Fanzin'in makinistliğini yapmaya devam ediyor. İlk öykü kitabı "Ölü Dalgıcın Sonbaharı" ise Eylül 2018'de yayımlandı.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Chinga Chinga dedi ki:

    Joss Whedon Avengers serisinden ayrılınca Twist adında Victoria devrinde geçen, Batman vari kadın karakterlerin bulunduğu bir çizgiroman yazacaktı. Kendisi bir panelde çizgiromanın kapağını da paylaşmıştı.Galiba bu dizi o çizgiromandan evrildi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

alemlerin copcatani ust

Ömer Faruk Yazıcı’dan Fantastik Hikâyeler: Âlemlerin Çöpçatanı

jarmusch ust

Jim Jarmusch Zombi Komedisi Çekecek: “The Dead Don’t Die”