in

Hızlı ve Öfkeli Dünyası Animasyon Dizisiyle Genişliyor

Hızlı ve Öfkeli evreninde geçecek bir animasyon dizisi Netflix kütüphanesine eklenmeye geliyor. Fast & Furious: Spy Racers posteri ve tanıtım görselleri duyuruldu.

Hızlı ve Öfkeli
- Reklam -
- Reklam -

Sinema tarihinin en çok kazandıran film serilerinden birisi olan The Fast and the Furious (Hızlı ve Öfkeli), yeni filmi için hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da bir animasyon dizisi geliştiriyordu. Sonunda The Fast and the Furious: Spy Racers adını taşıyan yapımdan poster ve yeni kareler yayınlandı.

Netflix tarafından yayınlanacak olan animasyon dizisi, Universal Pictures ve Dreamworks işbirliği ile hayata geçiriliyor. Yürütücü yapımcılarının Vin Diesel, Chris Morgan, Tim Hendrick ve Bret Haaland’ın olduğu dizide, film serisinin başrolü Dominic Toretto’nun kuzeni Tony’nin ergenlik yıllarına konuk olacağız.

The Fast and the Furious: Spy Racers Bizi Geçmişe Götürüyor

Aksiyon dozunun oldukça yüksek olduğu her fırsatta dile getirilen yapım, Tony Terotto ve arkadaşlarının geçmiş yıllarına odaklanıyor. Bir yarış liginin arkasındaki suç şebekesini çökertmeye çalışan Toretto, devlet aracılığıyla yarışlara sızar ve olaylar gelişir.

- Reklam -

Hızlı ve Öfkeli

Tony Toretto, Tyler Posey tarafından seslendirilirken aktör Vin Diesel’ın kızı Similce Diesel da, animasyon dizisinde Frostee’nin kardeşi Sissy karakterini seslendirecek. Seslendirme kadrosunda yer alan diğer isimler şu şekilde: Camille Ramsey, Luke Youngblood, Charlet Chung ve Jorge Diaz.

The Fast and the Furious: Spy Racers dizisi 26 Aralık 2019 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Bu projeyle birlikte yapımcılar, daha genç bir kitleyi de Hızlı ve Öfkeli dünyasıyla tanıştırmayı ve onları muhtemel filmlerin izleyicileri haline getirmeyi hedefliyor.

The Fast and the Furious film cephesinde ise en son 2017 yılındaki sekizinci filmi izleme fırsatı bulmuştuk. Bu sene ise aynı evrende geçen bir spin-of olan Hobbs & Shaw izleyiciyle buluşmuştu. Dokuzuncu film ise Mayıs 2020 tarihinde beyaz perdeye gelecek.

- Reklam -

The Fast and the Furious serisi Universal Pictures’a 18 yılda tam 5,8 milyar dolarlık gişe geliri sağlamayı başardı. Serinin bu ağustosta vizyona giren filmi 758 milyon dolar kazandırdı.

Netflix dizisinden yayınlanan afiş, tanıtım görselleri ve fragman hemen aşağıda:

Hızlı ve Öfkeli

The Fast and the Furious: Spy Racers Fragmanı

YouTube video

Film serisi ve animasyon dizisi hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Bi’ o eksikti. :rofl:

  2. Avatar for Montana Montana dedi ki:

    Dokuz tane filmi var onuncusu yolda, bir de animasyon geliyor. Yetse mi acaba artık :smiley:

  3. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Lütfen durun artık. :smiley: Resident Evil’dan bile kötü olmaya başladı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yüzüklerin Efendisi Dizi

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Şimdiden 2. Sezon Onayını Aldı

elric

Elric Destanı Televizyon Dizisi Oluyor