in

“Game of Thrones” Oyuncusu Kate Dickie, “Loki”nin Yeni Sezonuna Katıldı

Kate Dickie, Loki 2. sezon ekibine dahil oldu. Game of Thrones’un yıldızı; Marvel dünyasına adım atmaya hazırlanıyor.

Kate Dickie Loki 2. Sezon Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Kate Dickie, Loki 2. sezon oyuncu ekibine katıldı. Game of Thrones dizisinde Lysa Arryn karakterini canlandıran aktrisin Marvel yapımında kimi oynayacağı henüz belli değil.

Marvel evreni genişlemeye devam ediyor. Disney+ üzerinden yayınlanan ve başrolünde Tom Hiddleston’ın yer aldığı Loki dizisi 2. sezon hazırlıklarını geçen aylarda tamamladı. Marvel evrenine ilk defa çoklu evrenleri tanıtan ve yakaladığı ton ile birçok izleyiciden olumlu notlar almayı başaran yapım yeni sezon için gün sayıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu ise şimdiden merak uyandırmayı başarıyor. 2. sezon Hiddleston ile birlikte Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Eugene Cordero, Tara Strong ve Rafael Casal gibi oyuncuları da kadrosunda barındırıyor.

- Reklam -

Kate Dickie Loki 2. Sezon Oyuncu Kadro

Yapılan yeni açıklamayla Game of Thrones oyuncusu Kate Dickie’nin 2. sezona katıldığı doğrulandı. Resmi duyuruda oyuncunun hangi rolü üstleneceği belirtilmese de hayranlar Dickie’nin bir “süper kötüyü” canlandıracağını tahmin ediyor.

Kate Dickie ile Oyuncu Kadrosu Genişleyen Loki Dizisinde 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı

Tom Hiddleston’ın perdeye ve ekrana taşıdığı Loki’nin ilk sezonu İskandinav tanrısının kendini zamanın düzenini korumakla görevli Time Variance Authority’nin (TVA) karargahında kapana kısılmış bulmasıyla başlamıştı. Ajan Mobius’un (Owen Wilson) yardımıyla Loki, kimliğinin kadın varyantı Sylvie (Sophie Di Martino) da dahil olmak üzere alternatif versiyonlarını keşfetmesi Marvel devamlılığında çoklu evrenlerin kapısını aralamıştı.

Dizinin finali ise Loki ve Sylvie’nin He Who Remains (Jonathan Majors) adlı bir karakter olan TVA’nın yaratıcısı ile yüz yüze gelmesi ile son bulmuştu. Karşılaşmaları sonunda Kutsal Zaman Çizgisi’nin kırılmasına yol açarak çoklu evreni kargaşaya sürüklemiş ve zaman çizgisi kırılmıştı. Oldukça heyecan dolu bir final yapan ilk sezonun ardından birçok hayran 2. sezonun ne zaman Disney+ kütüphanesinde yer alacağını merakla bekliyor.

- Reklam -

Kate Dickie Loki 2. Sezon

2. sezon çekimleri geçen şubat ayında sonlanan yapım için henüz resmi bir çıkış tarihi verilmese de dizinin 2023 yılının son dönemlerinde izleyicilerle buluşabileceği tahmin ediliyor.

Siz Loki dizisinin 2. sezonu için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Sizce Kate Dickie hangi rol ile yapımda yer alacak? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nobody 2 Filmi Çekim Tarihleri Belli Oldu

Bob Odenkirk’lü “Nobody 2” Filminin Çekim Tarihi Yapımcısı Tarafından Açıklandı

Çin'in Tuhaf Canavarları - Yan Ge

Büyülü Gerçekçilik Türündeki Yan Ge İmzalı “Çin’in Tuhaf Canavarları” Türkçede