in

Bob Odenkirk’lü “Nobody 2” Filminin Çekim Tarihi Yapımcısı Tarafından Açıklandı

Nobody 2 filminin çekim tarihleri belli oldu. Başrolünde Bob Odenkirk’ün yer aldığı devam filmi çekimleri 2023 yılında başlayacak.

Nobody 2 Filmi Çekim Tarihleri Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Nobody 2 çekim tarihleri konusunda filmin yapımcısından sevindiren bir açıklama geldi. Başrolünde Bob Odenkirk’ün yer aldığı aksiyon gerilim filmi, devam macerası ile yeni bir John Wick olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Yaklaşık iki yıl süren söylentilerin ardından yapımcı Kelly McCormick, Nobody 2 için umut vadeden bir çekim başlangıcı güncellemesi paylaştı. Bob Odenkirk, 2021 aksiyon-gerilim filminin kadrosuna, görünüşte yumuşak huylu orta yaşlı bir baba olan Hutch Mansell rolüyle liderlik ediyordu. Ancak karakterin hiç de göründüğü gibi biri olmadığı ve aslında eski bir hükûmet suikastçısı olarak görev yaptığı anlaşıldı. Geçmişi, evine yapılan saldırının ardından yerel bir Rus mafya babası ve çetesiyle kesişen tehlikeli bir yola girmesinin ardından gün ışığına çıktı. Hardcore Henry’den Ilya Naishuller tarafından yönetilen ve John Wick’in yaratıcısı Derek Kolstad tarafından kaleme alınan Nobody, kritik ve ticari anlamda olumlu sonuçlar aldı ve pek çok kişinin devamını görmek için can atmasına neden oldu.

Nobody 2 Filmi Çekim Tarihleri Belli Oldu

- Reklam -

Noel aksiyon filmi Violent Night hakkında konuşmak için Collider ile söyleşen yapımcı Kelly McCormick’e, Nobody 2’daki gelişmeler hakkında soru soruldu ve hayranları mutlu edecek bir cevap geldi.

Nobody 2 Filmi Çekimleri 2023’te Başlıyor

“Gelecek yıl Nobody 2 filmini yapmayı umuyoruz. Yani teorimiz, sadece bir devam filmi yapmak için iyi bir devam filmi çekmenize gerek yok. Harika bir devam filmi yapmalıyız. Ve bu yüzden karakteri doğru anladığımızdan emin olmaya çalışıyoruz. Eğer başarabilirsek, gelecek yıl içerisinde bazı şeyleri tamamlamaya dair çok fazla umutlu olduğumuzu söyleyebilirim.”

Bob Odenkirk’lü Nobody filmi, tıpkı kendisinden önceki John Wick gibi, 2021’in en şaşırtıcı aksiyon başarılarından biri olduğunu kanıtladı. 15 milyon dolarlık çekim bütçesine karşılık toplamda 57 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Üstelik bu rakam filmin COVID tabanlı sinema gösterimi göz önüne alındığında gayet iyi bir miktar olarak kabul edilebilir. Ek olarak, Odenkirk’ün merkezi performansıyla övgü dolu eleştiriler alması ve etkileyici dublör çalışmasını sergilemesiyle izleyiciler tarafından daha da sevildi.

- Reklam -

Nobody 2 Filmi Çekim Tarihleri Belli Oldu

Better Call Saul yıldızının özellikle filmin sonunda aksiyona geri dönmesi için bir telefon aldığı düşünüldüğünde, kapının potansiyel bir Nobody 2 için açık olduğu hissedildi. Yine de Universal Pictures tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadığını da hatırlatmak gerekir.

Nobody’nin ilk filmini nasıl bulmuştunuz? Devamının gelecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bungou Stray Dogs 4. sezon fragmanı

Bungou Stray Dogs’un 4. Sezon Fragmanı ile Yayın Tarihi Ortaya Çıktı

Kate Dickie Loki 2. Sezon Oyuncu Kadrosu

“Game of Thrones” Oyuncusu Kate Dickie, “Loki”nin Yeni Sezonuna Katıldı