in , ,

Bungou Stray Dogs’un 4. Sezon Fragmanı ile Yayın Tarihi Ortaya Çıktı

Bungou Stray Dogs 4. sezon fragmanı yayınlandı. Silahlı Dedektiflik Bürosu ekibi, yıllar sonra yeni bir sezonla maceraya geri dönüyor.

Bungou Stray Dogs 4. sezon fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Bungou Stray Dogs 4. sezon fragmanı paylaşıldı ve yayın tarihi belli oldu. Sevilen anime serisi, yıllar sonra yeni sezonuyla geri dönmeye ve Silahlı Dedektiflik Bürosu ekibinin maceralarına devam etmeye hazırlanıyor.

Kafka Asagiri tarafından yazılan ve Sango Harukawa tarafından çizilen Bungo Stray Dogs, 2012 yılında Kadokawa Shoten’in seinen dergisi Young Ace’de serileştirmeye başladı. Konusu ise kısaca şöyle: Atsushi Nakajima, yaşama amacını bulma umuduyla Silahlı Dedektiflik Bürosu’na katılır. Farklı doğaüstü yeteneklere sahip insanlardan oluşan Teşkilat, zamanının çoğunu gizemleri çözerek ve görevleri yerine getirerek geçirmektedir. Bungo Stray Dogs’daki her karakter, Edgar Allan Poe gibi batı etkileri de dahil olmak üzere ünlü yazar ve şairlerin adını almış kişilerden oluşuyor.

Yapımcılığını Bones’un üstlendiği Bungou Stray Dogs anime uyarlamasının ilk iki sezonu 2016’da yayınlandı ve 3. sezonu da üç yıl sonra, 2019’da geldi. Bungo Stray Dogs: Dead Apple anime filmi 2018’de gösterime girdi. Newtype’tan En İyi Film ödülünü kazanan filmin görselliğini akışı birçok izleyici tarafından olumlu tepkiler aldı. Geçen yılın kasım ayında 4. sezonun geleceği de kesinleşti.

- Reklam -

Bungou Stray Dogs 4. sezon fragmanı

Takuya Igarashi’nin yönettiği 4. Sezon, Yuto Uemura, Mamoru Miyano, Sumire Morohoshi, Kensho Ono ve Kisho Taniyama’yı daha önce olduğu gibi Atsushi Nakajima, Osamu Dazai, Kyoka Izume, Ryunosuke Akutagawa ve Chuya Nakahara olarak kendi rollerine geri getirecek. Oyuncu kadrosuna Sky Casino’nun genel müdürü Sigma rolüyle Shouya Chiba (86-Eighty-Six’te Shinei Nouzen) katılıyor. To Your Eternity’de Bon’u ve Shaman King’de Faust VIII’i de seslendiren Takehito Koyasu, sadist Nikolai Gogol’u seslendirecek.

Bungou Stray Dogs 4. Sezon Fragmanı ve Yayın Tarihi Duyurusu | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan ilk fragman, terör örgütü Decay of the Angel’ın (Meleklerin Çürüyüşü) üyelerinden biri olan Sigma da dahil olmak üzere bir dizi yeni karakteri tanıtıyor. Hayranlar, serinin 2. sezonunun açılış temasını da seslendiren SCREEN mode’un açılış şarkısı “TRUE STORY”nin bir parçasını da fragmanda dinleme şansına erişiyor. Bitiş şarkısı “Shirushi”yi söyleyen Luck Life, Bungou Stray Dogs için kapanış tema şarkılarından birkaçını seslendirdi. Sezon, teşkilatın her bir üyesinin kendi savaşlarını veriyormuş gibi göründüğü yoğun aksiyon sahneleri vaat ediyor.

- Reklam -

Bungou Stray Dogs 4. sezon için daha önce yayınlanan bir fragman da, hayranları Silahlı Dedektiflik Bürosu’nun terörist olduklarına inanan polis askeri birimi Av Köpekleri ile tanıştırıyordu. Silahlı Dedektiflik Bürosu artık Av Köpekleri’nden kaçmakla kalmıyor, aynı zamanda onlara tuzak kuran, güçlü ve tehditkar yeteneklere sahip üyelerle dolu Decay of the Angel adlı organizasyonun da izini sürmek zorundalar. İzleyiciler, yeni karakterlerin yanı sıra Fyodor Dostoevsky, Francis Scott Key Fitzgerald ve Port Mafia üyeleri gibi geri dönen karakterlere de yeni sezonda göz atma fırsatına sahip olacak.

Dizinin 4. sezonu, 4 Ocak 2023 tarihinde yayınlanmaya başlayacak.

Bungou Stray Dogs’un 4. sezonu için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Anime dizisinin önceki sezonlarını izlemiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Michael Gandolfini Daredevil: Born Again Dizisinde Yer Alacak

Michael Gandolfini “Daredevil: Born Again” Dizisine Katıldı

Nobody 2 Filmi Çekim Tarihleri Belli Oldu

Bob Odenkirk’lü “Nobody 2” Filminin Çekim Tarihi Yapımcısı Tarafından Açıklandı