in

Kene’nin Kostümü ve Yayın Tarihi Belli Oldu!

Büyük, mavi ve şaşkın kahramanımız Kene’nin kostümüyle birlikte, yayınının ne zaman başlayacağı da belli oldu.

kene
- Reklam -
- Reklam -

Amazon tarafından çekilen ve Amazon Video üzerinden yayınlanacak olan enteresan süper kahramanımız Kene (The Tick) dizisi, sonunda yayın tarihine kavuştu. Üstelik ilk bölümün yayınlanacağı tarih hem umduğumuzdan hem düşündüğümüzden daha yakın: 19 Ağustos 2016.

kene2

Kahramanımızın kostümlü fotoğrafının dışında, bir de ünlü oyuncu Whoopi Goldberg‘ü gördüğümüz bir fotoğraf yayınlayan Amazon, dizinin konusunu ise şu şekilde anlatıyor:
Süper kahramanların yıllardır gerçek olduğu bir dünyada, zerre kadar gücü olmayan mazlum bir muhasebeci yaşadığı şehrin, yıllardır ölü sanılan küresel bir süper kötü tarafından yönetildiğini fark eder. Bu komployu çözmek için debelenirken, iri ve mavi bir süperkahramanla yolları kesişir.
Çizgi filmleri seyredenlerin hemen hatırlayacağı gibi, bahsedilen muhasebeci Arthur, yani Güve Adam! Her ne kadar kendisi sık sık güve değil tavşan sanılıyor olsa da, Arthur’suz bir kene düşünülemezdi.

- Reklam -

kene3

- Reklam -

Yayın tarihinin çok yakın olduğunu bilsek de, çocukluğumuzun bu enteresan kahramanını beklerken heyecanlanmamak mümkün değil.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Krynn Ejderha Mızrağı

Krynn’e Dönmeye Hazır mısınız? Ejderha Mızrağı Destanı Yeniden Raflarda!

amber yıllıkları

Amber Yıllıkları Dizi Oluyor