in

Kevin Durant’ın Gençliği Apple Dizisi Oluyor

NBA yıldızılarından Kevin Durant’ın erken yaşlarını anlatan Swagger dizisinde kadro gittikçe tamamlanıyor.

Kevin Durant
- Reklam -
- Reklam -

Apple, NBA yıldızı Kevin Durant hakkında, basketbol temalı yeni bir drama dizisi yapmaya hazırlanıyor. Dizinin başrolünde ise Black Panther ve Us gibi yapımlardan tanıdığımız Winston Duke var.

Dizinin yönetmenliğini ve yazarlığını yapan Reggie Rock Bythewood, projenin baş yapımcılığını da üstleniyor. Swagger dizisinin hikâyesi, Kevin Durant’ın basketboldaki gençlik deneyimlerinden yola çıkılarak oluşturulmuş. Dizi gençlerin basketbol hayatı, arkadaşları, ailelerinin dünyasını keşfederken, bir yandan da hayaller ve azim ile fırsatçılık ve yozlaşma arasında gidip gelen koçların olduğu bir dünyayı da irdeliyor. Winston Duke ise, basketbol gençler takımlarının koçluğunu yapan, daha önce yıldız bir basketbolcu olan bir kişiyi canlandırıyor.

Swagger Çekimleri Yakında Başlıyor

Dizinin yapımcılığını Bythewood, Durant, Brian Grazer ve Francie Calfo ortak yürütecek. Imagine TV Studios ve CBS TV Studios’un ortaklaşa yapacağı dizinin çekimine ise bu ay başlanması planlanıyor.

- Reklam -

Kariyerine sinemada başlamış olan Winston Duke, CBS’in Person of Interest dizisindeki rolü ile televizyonda daha önce yer almıştı. Şimdi de Swagger ile dizi dünyasına geri dönmüş olacak. Duke’u, Marvel’ın Black Panther ve Avengers filmlerindeki M’Baku karakteri ve Lupita Nyong’o, Jordan Peele ile Us filmindeki başrolü ile biliyoruz. Ayrıca Swagger dışında Duke’u, Peter Berg’ün yönettiği Wonderland ve Edson Oda’nın yönettiği Nine Days yapımlarında da izleyeceğiz.

- Reklam -

* Haluk Bilginer’li Alex Rider’dan Fragman Geldi

* Arrow Finalinin İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sihirli Mantar

Sihirli Mantar Araştırma Merkezi Jamaika’da Kuruluyor

scarlet witch wandavision

WandaVision, Kevin Feige’nin İsteğiyle Hayat Buldu