in

Killing Eve 4. Sezon Onayını Hızlı Aldı

BBC America’nın başarılı dizilerinden Killing Eve, henüz 3. sezonu yayınlanmadan 4. sezon onayını almayı başardı.

Killing Eve
- Reklam -
- Reklam -

Phoebe Waller-Bridge ismini son dönemde sıkça duyuyoruz. Fleabag ile geçen Emmy Ödülleri’ne damgasını vuran oyuncu ve yönetmen Bridge; aynı zamanda yaklaşan James Bond: No Time to Die filminin de senaristleri arasında. Kendisinin öne çıktığı bir başka proje olan Killing Eve ise henüz 3. sezona başlamadan 4. sezon onayını aldı.

İngiliz yazar ve gazeteci Luke Jennings’in kitaplarından uyarlanan BBC America dizisi, ikinci sezonuyla 2019 yılında hayranlarının karşısına çıkmıştı.

İlk sezonunun yaratıcı koltuğunda Phoebe Waller-Bridge’in oturduğu Killing Eve, yüksek puanları ve Bridge rüzgârı sayesinde 3. sezon için gün saymaya geçmişken 4. sezon onayını da almaktan geri kalmadı.

- Reklam -

Killing Eve

Sid Gentle Films tarafından BBC America kanalına üretilen yapımda İngiliz istihbarat dünyasına giriyoruz. Casusluk/gerilim türlerinde yayın yapan dizi, Jodie Comer’ın canlandırdığı suikastçı Villanelle ile Sandra Oh tarafından hayat verilen istihbaratçı Eve Polastri’nin maceralarına konuk oluyoruz.

Killing Eve Dizisi Her Sezon Değişen Kadın Başyazarlarla Övgü Topluyor

Dizinin dikkat çeken bir başka özelliği ise her sezonun başka bir kadın yürütücü tarafından gerçekleştiriliyor olması. Phoebe Waller-Bridge ile başlayan macerada, ikinci sezon Emerald Fennell’a, üçüncü sezon ise Suzanne Heathcote’a emanet edildi. Henüz yeşil ışık yakılan 4. sezonda ise yine bir kadın yazarın yer alacağı biliniyor. Fakat bu kişini ismi açıklanmış değil.

Dizinin yayınlandığı kanalın soru AMC Stüdyoları’nın başkanı Sarah Barnett ise Killing Eve’e büyük bir güven duymalarının oldukça normal olduğunu; dizinin son 6 yılda ABD’de en hızlı büyüyen televizyon serisi olduğunu ve her büyük ödülü kazanmayı başardığını ifade ediyor. Barnett, izleyicilerin Killing Eve ile kolayca empati kurmalarının nedenini ise yapımda imzası olan başarılı kadınlar olduğunu iade ediyor.

killing eve sezon 2

- Reklam -

Phoebe Waller-Bridge, Emerald Fennell, Sandra Oh, Jodie Comer, Fiona Shaw ve Sally Woodward Gentle’ın isimleri anan Barnett, her zamankinden daha heyecanlı olduklarını belirtirken hayranların yeni sezonlarda asla hayal kırıklığına uğramayacaklarını da şimdiden müjdeliyor.

İlk sezonu 2018 yılında yayımlanan dizi; o tarihten beri pek çok ödülle birlikte anıldı. 2019’da Primetime Emmy Awards’ta Villanelle rolüyle Jodie Comer, En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kucakladı. Aynı yıl Golden Globes’ta En İyi Kadın Oyuncu ödülü Eve Polastri için Sandra Oh’a verildi. 2019 Jodie Comer bir de BAFTA almayı başarırken yapımın sayısız adaylıklarının bulunduğunu da hatırlatmak isteriz.

Killing Eve 3. sezon ne zaman yayınlanacak sorusu henüz net olarak yanıt bulmuş değil. Ancak 3. sezonun 2020 yılında, 4. sezonun ise 2021’de gelmesi bekleniyor.

Peki siz diziyi takip ediyor muydunuz? Bu hızlı sezon onayı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Lashana Lynch, Yeni James Bond Filmindeki 007 Rolünü Devralma İhtimalini Yorumladı

Kaynak: THR

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Abdülhamid ve Sherlock Holmes - Günümüz Türkçesi

Abdülhamid ve Sherlock Holmes: Bir Polisiye Klasiği Günümüz Türkçesiyle Geliyor

Apple TV+ Richard Plepler

Apple TV+, HBO’nun Önemli İsmiyle Anlaştı