in

Lashana Lynch, Yeni James Bond Filmindeki 007 Rolünü Devralma İhtimalini Yorumladı

Yeni James Bond Filmi No Time to Die hızla yaklaşırken aktris Lashana Lynch, 007 karakterini devralacağı iddiaları hakkında konuştu.

Lashana Lynch - James Bond
- Reklam -
- Reklam -

25. James Bond filmi No Time to Die ufukta gözükürken filme dair oyuncuların açıklamaları da dikkatleri yapımın üzerinde tutmayı sürdürüyor. Daniel Craig’i son defa 007 James Bond rolünde izleyeceğimiz film, bir süredir Bond’un varisini de tartışmaya açmış durumda. Çünkü iddialar aktris Lashana Lynch ismini yeni 007 olarak göreceğimiz yönünde.

Craig’in role veda etmesinden sonra James Bond karakterini kimin canlandıracağı merak konusuydu. Gelen iddialar ise yola James Bond ile değil 007 kod adıyla devam edileceği ve bu kod adın da Lashana Lynch tarafından canlandırılan karaktere verileceği şeklinde kuruldu.

007 ve James Bond bu zamana kadar hep aynı karakter olmuş olsa da, aslında 007 kodu MI6’in elit ajanlarına verdiği ve onların yetkilerini gösteren bir kod. Anlayacağınız James Bond: No Time to Die filminde Bond emekliye ayrılsa dahil 007 kodu Lynch’in canlandıracağı Nomi adlı karaktere geçebilir. Bunun önünde kurgusal bir hata yok.

- Reklam -

Lashana Lynch - James Bond

Hayranlar bir sonraki James Bond’u her zaman olduğu gibi beyaz ve erkek beklerken bu karaktere veda edip film serisini de 007 ile sürdürme konusunda ikiye bölünmüş durumda. Siyahi bir kadın aktrisin 1962’den beri süregelen Bond kültürüne ters düşeceğini düşünenlerin sayısı hiç de az değil.

Lashana Lynch, 007 İddiaları Hakkında Açıklamada Bulundu

Bu noktada, iddiaların odağındaki Lashana Lynch konu hakkında bazı açıklamalar yapıyor. Still Star-Crossed, Bulletproof dizileri ve Captain Marvel filmiyle dikkatleri üzerinde toplayan Lynch, Empire dergisi ile söyleşti. Yeni 007 olacağı iddialarına net bir yanıt vermese de süreci kendi bakış açısına göre yorumlamaktan geri durmadı.
“Bu söylentiye çok çeşitli tepkilerin geldiğini söyleyebilirim. Bu tür konuların konuşulmasını seviyorum. Bence bu, James Bond’un hem eski hem de yeni hayranları için heyecan verici. Bunun bir fikir olarak bile masada olmasını kabul etmeyen gençler var ve bu onlar için çok normal. Bu ihtimal benim için gerçekten özel. Bu noktada böyle bir şeyin olup olmaması önemli değil. Bu meselenin tartışılması yeterli.”
007 olarak karşımıza çıkıp çıkmayacağına dair herhangi bir ipucu vermeyen oyuncu, konunun tartışılmaya açılma ihtimalini bile sevdiğini belirtiyor.

Daniel Craig, Son Defa James Bond Rolünde

2006 yılında yayınlanan Casino Royel ile James Bond koltuğuna oturan Daniel Craig, 2008’deki Quantum of Solace, 2012’deki Skyfall ve son olarak 2015’teki Spectre’de Bond olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdi kendisini son kez bu karakteri canlandırırken göreceğiz. Sonrasında nasıl bir rota izleneceği ise merak konusu.

James Bond

- Reklam -

Filmin kötü adamı rolünde Bohemian Rhapsody ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar kazanan Rami Malek’i göreceğimiz filmde yer alan diğer oyuncular şu şekilde: Naomie Harris, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Ana de Armas, Dali Benssalah ve Billy Magnussen.

Cary Joji Fukunaga’nın yöneteceği filmin senaristleri arasında, Emmy ödüllü Phoebe Waller-Bridge de bulunuyor.

No Time to Die filmi 3 Nisan 2020 tarihinde vizyona girecek.

YouTube video


Martin Scorsese Durmuyor: Yeni Filmi Killers of the Flower Moon Yolda!

Kaynak: Cinema Blend

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mit mit dedi ki:

    Daha ne kadar saçmalayabilirler dedikçe beni şaşırtmaya devam ediyor bu Hollywood milleti :sweat_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

His Dark Materials detay inceleme

His Dark Materials 1. Sezonda Neler Yaşandı?

Bebek Yoda Bebek Sonic

Bebek Yoda Sonrası Şimdi de Bebek Sonic Karşımızda