in ,

Lupin 1. Sezon 2. Kısım Fragmanı Yayınlandı: Netflix’in Yeni Polisiye Dizisi Yola Devam Ediyor

Lupin 1. Sezon 2. kısım fragmanı yayınlandı. Netflix Fransa’nın Sherlock Holmes ile kıyaslanan yeni polisiye dizisinde macera sürüyor.

Lupin 1. Sezon 2. Kısım Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Netflix dizisi Lupin 1. sezon 2. kısım fragmanı ile karşımıza çıkıyor. Fransa yapımı seride macera yeni bölümler ile devam ediyor.

Netflix’in 2021 yılı içerisinde şimdiye kadar yayınladığı en başarılı orijinal dizilerinden biri Lupin oldu. Usta hırsız Assane Diop’u canlandıran Omar Sy‘ın başrolünde yer aldığı Fransız yapımı, ilk sezonun 2. kısmı ile gelmeye hazırlanıyor.

Maceranın 5 bölümden oluşan ilk kısmı oldukça heyecanlı bir noktada sonlanmıştı. Assane’nin küçük oğlu Raoul, mücevher hırsızıyla bağlantılı uğursuz kötü niyetli tarafından kaçırılmıştı. Ne pahasına olursa olsun oğlunu kurtarmaya kararlı olan Assane, sezonun beş bölümlük ikinci kısmında oğlunun izini sürmek için silahlı adamlara saldırıyor.

- Reklam -

Yayınlanan resmi tanıtım fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Lupin 1. Sezon 2. Kısım Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

George Kay ve Francois Uzan tarafından geliştirilen Lupin dizisi, Maurice Leblanc’ın edebi karakteri Arsen Lüpin‘den esinlendi. Macera Fransa’da soyguncu olarak kariyerine başlayan Assane’yi takip ediyor. Yanlış insanlarla derin bir ilişki içinde olan Assane, sezonun ilk beş bölümünde suç işinin gerçek bedelini oldukça üzücü bir yolla keşfediyor.

Geçen ocak ayında Netflix‘te yayınlanan Lupin, dünya çapında profesyonel eleştirmenler ve izleyiciler arasında büyük ilgi gördü. İnceleme toplama sitesi Rotten Tomatoes’da %98’lik etkileyici bir eleştirmen puanına sahip olan seri, yayınlandığı ilk ayda Cobra Kai ve Bridgerton izleyicilerini geride bıraktı. Tahminler ilk aydaki izleyici sayısının 70 milyondan fazla hanede izlendiğini söylüyor. Netflix, daha ilk sezon yayınlanmadan ikinci sezon onayını zaten vermişti. Bu nedenle ülkemiz de dahil olmak üzere birçok yerde konuşulan maceranın bir süre daha devam etmesi bekleniyor.

- Reklam -

Lupin dizisinde Omar Sy ile birlikte Vincent Londez, Lidivine Sagnier, Hervé Pierre, Soufiane Guerrab, Etan Simon, Shirine Boutella, Antoine Guoy ve Clotilde Hesme gibi oyuncular yer alıyor.

1. sezon 2. kısım için tam bir tarih verilmemiş olsa da bu yaz içerisinde gösterime girmesi bekleniyor.

Lupin‘in ilk sezonunun ilk kısmını nasıl bulmuştunuz? İkinci kısımdan neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

80 Yaş Zor Zamanlar Günlükleri - Oya Baydar

Oya Baydar’ın Koronavirüs Günlükleri Kitap Oldu

Blade Marvel

Blade Çekim Tarihi Belli Oldu: 2021 Sonunda Başlayacak