in

Blade Çekim Tarihi Belli Oldu: 2021 Sonunda Başlayacak

Marvel’ın Blade filmi çekim tarihi belli oldu. Mahershala Ali’nin başrolünde olduğu merakla beklenen yapım, 2021 sonlarında çekimlere başlayacak.

Blade Marvel
- Reklam -
- Reklam -

Mahershala Ali başrollü Marvel Studios’un Blade filmi çekimlerine 2021’in sonlarında başlanacağı duyuruldu. Vampir avcısının Sinematik Evren’e katılacağı süre gittikçe yaklaşıyor!

Wesley Snipes’ın başrolünde olduğu Blade filmi üçlemesi yaklaşık yirmi yıl önce yayınlanmıştı. Dönemine göre popüler olan filmler, tanınmış bir Marvel kahramanı olan Eric Brooks’un maceralarını konu ediniyordu. Nihayet, bunca zamandan sonra Marvel Stüdyoları, vampir katilini Marvel Sinematik Evreni’ne getirecek bir yeniden başlatma üzerinde çalışıyor. Film, 2019’da Kevin Feige’in Mahershala Ali’yi sürpriz bir açıklama olarak sahneye çıkardığı San Diego Comic-Con’da duyurulmuştu.

Blade’in geliştirilme süreci tahminlerden biraz daha yavaş ilerledi. Aslında iki defa Oscar kazanan oyuncunun karakteri oynamak için can attığı yönündeki planlarını söylemeden önce Marvel’ın böyle bir macerayı beyaz perdeye uyarlamak için planı yoktu. Ali’nin bu isteği ile büyük bir anlaşma yapıldı ve Marvel gerekli hazırlıklara başladı.

- Reklam -

Stüdyo kısa süre önce senaryoyu yazması için Watchmen yazarı Stacy Osei-Kuffour ile anlaşmıştı. Ancak şu an için Mahershala Ali dışında filmin yönetmeni, oyuncuları ve çıkış tarihi gibi bilgiler henüz açıklanmadı. Haliyle senaristin açıklanması sonrası Blade’in geliştirme sürecinin devam ettiğine dair en büyük adım atılmış oldu.

Blade 2023 Yılı İçerisinde Sinemalara Gelebilir

Blade Mahershala Ali

Şimdi de yeni gelen bir bilgiye göre Marvel Studios, bu yılın sonlarında Blade’i çekmeye başlamayı planlıyor. Haberin kaynakları arasında Murphy’s Multiverse ve Comicbook’un podcast’i Phase Zero bulunuyor. Özellikle Murphy’s Multiverse sitesinin geçmişte duyurduğu birçok bilgi doğru çıktığı için bu çekim tarihi bilgisinin de doğru olma ihtimali yüksek görünüyor. Her iki platform da çekimlerin 2021’in sonlarına doğru başlayacağını söyledi. Kesin bir zaman aralığı paylaşılmamış olsa dahi Marvel belli ki yıl bitmeden prodüksiyona başlamak istiyor.

- Reklam -

Eğer her şey planlandığı gibi giderse Blade’in 2023 yılı içerisinde sinemalara gelmesi beklenebilir. Pandemi nedeniyle birçok yapımını ertelemeye alan Marvel’ın önümüzdeki yıl için oldukça yoğun bir takvimi olduğu da biliniyor.

Peki ya siz MCU’nun Blade filminden neler bekliyorsunuz? Sizce Mahershala Ali’nin başrolünde olduğu yapım kaliteli olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    R-Rated olmayacağı için zerre heyecanlanmadım.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İlk Blade’ i sinemada izlemiştim ve harikaydı. Çok kanlı olmasa da iyiydi. Bu da +18 olursa sinemada izlenir aksi halde yüzüne bakmam. (Bladesever) :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lupin 1. Sezon 2. Kısım Fragmanı

Lupin 1. Sezon 2. Kısım Fragmanı Yayınlandı: Netflix’in Yeni Polisiye Dizisi Yola Devam Ediyor

Kusursuz Bir Mesafe – Utku Yıldırım | Yazarının Kaleminden

Kusursuz Bir Mesafe – Utku Yıldırım | Yazarının Kaleminden