in

Paolo Sorrentino, Yeni HBO Dizisine Hazırlanıyor

The Young Pope’un yönetmeni Paolo Sorrentino, yeni bir dizi için HBO ile anlaşmaya vardı. Mini dizinin çekimleri Ocak 2020’de başlayacak.

Paolo Sorrentino
- Reklam -
- Reklam -

İtalyan yönetmen, senarist, yapımcı ve oyuncu Paolo Sorrentino yeni bir projeyle tekrar HBO ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Birçokları tarafından The Young Pope dizisiyle tanınan ünlü yönetmen; şimdi de aynı kanala bir başka dizi yapmak için işe koyuldu.

Youth, La grande bellezza, This Must Be the Place gibi filmler ve The Young Pope dizisiyle adından söz ettirmeyi başaran başarılı sanatçı; The New Pope ile seriye devam edeceğini duyurmuştu. The New Pope şu sıralar post prodüksiyon sürecinde.

The New Pope Sonrası Yeni Dizi de HBO Ekranlarında Olacak

Paolo Sorrentino şimdilik ismi açıklanmayan, bir mini dizinin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenecek. Bahsi geçen mini dizi 4 bölümden oluşacak.

- Reklam -

Sorrentino’ya dizinin senaryo konusunda, FX yapımı Feud dizisinin yaratıcıları olarak karşımıza çıkan Jaffe Cohen ve Michael Zam eşlik edecek. Dizinin yapımcı ekibinde ise The New Pope’taki isimleri görüyoruz: Lorenzo Mieli ve Riccardo Neri.

Oyuncuları şimdilik belli olmayan dizide, yönetmenin bakış açısıyla Hollywood diyarının derinlerine bir yolculuk yapılacak. Bir oyuncuyla onun yakın arkadaşının maceralarını anlatacak dizinin prodüksiyon süreci Ocak 2020 tarihinde başlayacak. Yayın tarihinin ise en erken 2020’nin sonbaharında olabileceği söyleniyor.

- Reklam -

4 bölümden oluşacak mini dizinin resmi yayın tarihi ve oyuncular dahil başka detayları henüz açıklanmadı.

The Young Pope ve The New Pope sonrası yeniden HBO ile çalışmayı sürdüren Paolo Sorrentino, dikkat çeken filmlerinden sonra dizi dünyasında da takdir toplamaya devam ediyor.

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hızlı ve Öfkeli

Ozuna, Hızlı ve Öfkeli Kadrosuna Katıldı

Michio Kaku İnsanlığın Geleceği

Michio Kaku’dan İnsanlığın Geleceği Raflarda