in

Rick and Morty’den En Az 70 Yeni Bölüm Daha İzleyeceğiz!

Rick and Morty’den içimizi ferahlatan haberler nihayet geldi. En az 70 yeni bölüm daha bizlerle olacak!

rick and morty
- Reklam -
- Reklam -

Hatırlarsınız, Rick and Morty’nin güzeller güzeli üçüncü sezonu bittikten sonra, yeni sezon için, “Dördüncü sezon uzunca bir süre sonra gelecek” denmişti. Sonrasında gelen haberlerle birlikte hayranlar olarak şaşkına dönmüştük. Dan Harmon’un Twitter’da girdiği bir tartışmada dördüncü sezon için, “Siparişi verilmemiş bir şey,” olarak bahsetmişti. Yeni sezonun hâlâ müzakere sürecinde olduğunu öğrenmiş, şaşırmış ve yeni gelecek haberleri merakla bekler olmuştuk. Sonunda haber geldi. Gerçekten uzun zaman aldı ve sonunda Rick and Morty dördüncü sezon haberine kavuşmuş bulunmaktayız.

Rick and Morty ortak yapımcısı Justin Roiland, Twitter hesabında dizinin 70 bölümünün müjdesini verdi. Adult Swim’in resmi açıklamasına göre bu bölümler, uzun vadeli bir anlaşmanın parçası. Bu da demek oluyor ki karşımıza en az birkaç sezon daha çıkacak. Anlaşmaya varılacağını zaten bekliyorduk ama 70 yeni maceranın haberi biz hayranlar için gerçekten de muhteşem! Peki neden toplu olarak bu kadar fazla bölümün siparişi verildi sorusu kafanızda canlanıyorsa cevabı çok basit: Rick and Morty, Amerika’nın en popüler ve en çok izlenen komedisi.

- Reklam -

Fakat dizinin ne zaman geleceğiyle ilgili bir haber verilmedi. Adult Swim’in Rickmobile‘i bu ayın sonlarına doğru yeni turuna çıkmaya hazırlanıyor.  İçinde Rick and Morty ile ilgili her türlü hediyelik eşya bulunabilen bu araba, 50 farklı duraktan geçecek. Buradan şunu anlıyoruz: Yeni bölümlere kavuşmamız pek de kısa sürmeyecek. Halihazırda Roilend çizim aşamasında olduklarını da belirtiyor.

Şimdiye kadar yayınlanan 31 bölümüyle gönüllerde taht kurmayı başaran Rick and Morty’nin siparişi verilen, farklı dünyalardaki 70 yeni macerası hakkında siz neler düşünüyorsunuz?

Emin Özçay

94 yılında hayata gözlerini açan ben, yaşamanın amacını farklı dünyaları keşfetmede buldum. Halihazırda uzatmalı üniversite öğrenciliğine devam ederken, günlük yaşamın rutininden büyülü dünyalarda geçirdiğim zamanlarla kurtulmayı başardım. Çocukluğumda bilgisayar oyunları ve çizgi dizilerle başlayan serüvenim, şu zamanki hayatımın temelini oluşurdu. Keşfettiğim dünyaların büyüsüne kapıldığımdan, bu dünyayı pek sevmiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

avatar gautier ust

Theophile Gautier’in Fantastik Romanı “Avatar” Raflarda

Kuyrukluyıldız Altında Bir İzdivaç - Hüseyin Rahmi Gürpınar

Kuyrukluyıldız Altında Bir İzdivaç: Hurafe Kazanlarını Deviren Klasik